10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialNoul SUV de la Bentley

Noul SUV de la Bentley

Cei de la Bentley au lansat noul videoclip al SUV-ului pe care întenționează să-l producă începând cu anul 2016, asta după ce, inițial au existat câteva discuții în contradictoriu după lansarea prototipului.

Acest model promite să arate ca un Bentley tradițional – cu o grilă strălucitoare, faruri rotunjite, impunător și puternic, perfect pentru statutul de SUV.

Are logică dacă ne gândim de ce constructorul englez ar adăuga în gama sa modelul SUV: America de Nod iubește SUV-urile, iar Bentley are în această regiune cele mai mari vânzări, cu 3.140 de modele livrate acolo anul trecut. Pe locul al doilea se situează piața din China, unde s-au vândut un număr de 2.191 de mașini de lux marca Bentley.

Într-adevăr, constructorii mașinilor de lux precum, Porsche, Lamboghini sau Maserati, au deja scoase modele SUV, ce au mare succes pe acest segment. Dar șeful Bentley, Wolfgang Schreiber, spune că, cei care iși doresc un SUV de lux, vor trebui să aștepte până Bentley lansează acest model.

Schreiber a declarat la începutul acestui an la Salonul Auto de la Detroit că:“SUV-uri premium, cum ar fi Porsche sau Range Rover există, dar un SUV de lux adevărat încă nu poți cumpăra.”

Șeful de la Bentley a spus despre noul model, pe care la condus deja, că este mult mai puternic și estetic față de conceptul de la Salonul Auto de la Geneva din 2012.

Compania Bentley, cu o experiență de 95 de ani pe piața auto va începe producția cu o gamă largp de opțiuni de motoare, inclusiv modele hibrid din anul 2017. Conceptul acestui SUV, numit EXP-9, nu are încă un nume oficial.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă