23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialPremiere naționale, tendințe și pasiune, la SAB & Accesorii

Premiere naționale, tendințe și pasiune, la SAB & Accesorii

Salonul Auto București & Accesorii 2016 își deschide porțile joi, 20 octombrie, iubitorii de cai putere, specialiștii și, nu în ultimul rând, vânătorii de oferte speciale fiind așteptați să descopere cele mai noi modele și tehnologii. Totodată, pasionații vor putea admira și „Bucharest Classic Car Expo“, o expoziție de mașini clasice organizată în parteneriat cu Oldtimer Studio Restaurări.

La cea de-a XIV-a­ ediție a SAB & Accesorii vor fi prezente, direct de la Mondialul Automobilului de la Paris, premiere naționale și cele mai noi modele auto de la Abarth, Alfa Romeo, BMW, Citroën, DS, Fiat, Ford, Hyundai, Honda, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Seat, Skoda, Suzuki și Volvo.

Auto Italia revine la SAB cu patru premiere naționale și un stand de peste 600 mp. Importatorul aduce în premieră, direct de la Paris, ediția exclusivistă Fiat 500 Riva, dezvoltată în parteneriat cu celebrul producător italian de iahturi de lux. În stand vor fi expuse, tot în premieră, noua Alfa Romeo Giulia, noul Abarth 595, precum și noul Fiat Tipo Hatchback. În anul jubiliar Jeep, vizitatorii standului Auto Italia vor putea descoperi și edițiile speciale ”75th Anniversary” ale gamei Jeep.

Maserati urmează să prezin­te oficial în România primul SUV din istoria de 100 de ani a mărcii, Levante. Alături de Quattroporte, Ghibli, GranTurismo și GranCabrio, acesta acoperă în întregime cerințele segmentului de lux la nivel global.

Țiriac Auto aduce la SAB mo­delele Mercedes – Benz Clasa E, Mercedes-Benz GLC Coupe și Mercedes-Benz GLS. În standul Land Rover și Jaguar veți regăsi Jaguar XE, Jaguar XF, Jaguar F-Pace, Jaguar F-Type, Range Rover Evoque, Range Rover, Range Rover Sport, Land Rover Discovery Sport.

Ford va prezenta modelele Fiesta ST line, Focus RS, Ford Ecosport, Ford Mondeo Vignale, Ford Edge și Ford Mustang. Iar în standul Hyundai, vizitatorii vor putea admira modelele Hyundai i10, Hyundai i20, Hyundai i40, Hyundai Elantra, Hyundai Tucson și Hyundai Santa Fe. Mitsu­bishi va prezenta modelele Lancer, ASX, Outlander, Outlander PHEV, Pajero și L200. De asemenea, pe o suprafață exterioară de peste 500 mp, Țiriac Auto va expune numeroa­se mo­dele de vehicule comerciale de la Mercedes, Ford, Hyundai și Mitsubishi.

În standul Trust Motors, vizi­tatorii vor putea admira în premieră noul Citroën C1 și noul SUV Peugeot 2008, venit direct de la Paris.

Prezentat și la Mondialul Automobilului 2016, Suzuki expune, în premieră națională, Suzuki SX4, un crossover ajuns la maturitate. Totodată, Suzuki România va expune și best seller-ul Vitara, dar și noul Baleno, prezentat în premieră la Salonul Auto de la Frankfurt de anul trecut, plus modelele Jimny și Celerio.

Mit Motors prezintă în pre­mieră națională modelul Kia Niro – un crossover hibrid compact dezvoltat pentru a aduce o imagine proaspătă pe piața SUV-urilor compacte prin sportivitatea și versatilitatea sa. Opel Di Bas aduce noul Opel Mokka X, venit direct de la Pa­ris și echipat cu revoluționarul sistem OnStar. La Salon vor fi prezente și autovehiculele comerciale Opel.

Badsi Nissan va fi prezent la Salon cu noile modele Qashqai, Juke și X-Trail. Iar Honda România va expune modelele Civic 5D, Civic Sedan, Civic Tourer, CR-V și HR-V.

Forum Auto aduce la SAB noul Volvo XC90 T8 Twin Engine Excellence, noul duet Volvo S90 / V90, Volvo V40 facelift, Volvo V40 Cross Country facelift și Volvo XC60.

Arian Motors, parte a Rădă­cini Grup, este cel mai mare dealer Mazda din România. În standul Mazda vizitatorii vor lua contact cu noua gamă Mazda, admirând modelele Mazda MX-5, Mazda 6, Mazda CX-3, Mazda CX-5 și Mazda 3.

Skoda, prezentă la SAB 2016 prin Avia Motors, va expune gama completă a constructorului ceh, de la cel mai mic model, Citigo, până la nava amiral, Superb. Octavia, cel mai vândut model de import în ultimii cinci ani, va fi expus alături de fratele mai mic, Rapid și de SUV-ul Yeti. Seat va avea la standul Alto Syncro patru modele importante. Best-seller-ul sportiv Leon, familistul convins Toledo, simpatica Ibiza și marea noutate națională, Ateca, primul SUV din istoria mărcii, venit direct de la Paris. Primul SUV din istoria Seat va fi expus pentru prima oară la un salon auto în țară și va putea fi admirat în­tr-o varianta extrem de dotată.

În Pavilionul destinat piese­lor, accesoriilor, echipamentelor auto și societăților de lea­sing și asigurări puteți descoperi cele mai avantajoase oferte speciale destinate acestor segmente.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Grav accident auto pe DN2 – E85, în Vrancea! Opt persoane, rănite în urma coliziunii dintre un autoturism și un microbuz

Opt persoane au fost rănite, vineri, la intersecţia DJ 205 R Coteşti cu DN2 - E85, în urma coliziunii dintre un microbuz de transport...

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...
Ultima oră
Pe aceeași temă