8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialSkoda a anunțat prețurile pentru NOUL Superb. Cât costă berlina în România

Skoda a anunțat prețurile pentru NOUL Superb. Cât costă berlina în România

Skoda Superb, berlina de clasă medie a cehilor, va fi disponibilă pe piața din România începând din această lună. Cehii au stabilit deja prețurile noii generații a lui Superb.

Berlina din Cehia va avea un preț de pornire de 21.333 de euro (TVA inclus), fără oferte de sezon ale dealerilor. Standard, modelul va veni cu motorul de 1.4 TSI (125 CP), în versiunea pe benzină și cu propulsorul 1.6 TDI (120 CP), în versiunea diesel. Modelul poate ajunge la un preț de 38.983 euro, pentru versiunea pe benzină, de vârf, respectiv 37.783, pentru cel mai bine echipat diesel.

Citește și Dacia crește pe piața auto din Marea Britanie. Câte mașini au cumpărat britanicii în 2015

Gama de motorizări pe benzină mai cuprinde: 1.4 TSI (150 CP), 1.8 TSI (180 CP), 2.0 TSI (220 CP), 2.0 TSI (280 CP). De asemenea mai sunt disponibile diesel-urile 2.0 TDI (160 CP) și 2.0 TDI (190 CP).

Citește și GALERIE FOTO+VIDEO. Noul Renault Talisman, primele imagini OFICIALE. Cum arată rivalul lui VW Passat și Mondeo

Superb vine cu o cutie manuală, standard, dar și cu o transmisie automată cu dublu ambreiaj DSG, ambele disponibile atât pentru versiunile cu tracțiune pe față, cât și pentru cele cu tracțiune integrală.

Mașina are mai multe versiuni de echipare: Active, Ambition, Style, Laurin&Klement. Standard, vor fi incluse dotări ca: LED; șapte airbaguri, inclusiv pentru genunchii șoferului, asistent la plecarea din rampă, geamuri electrice, monitorizarea presiunii în pneuri, aer condiționat, sistem multimedia cu afișaj color de 5 inch, sistem Start-Stop.

Modelul celor de la Skoda va avea parte de o concurență puternică, inclusiv pe piața românească, din partea unor rivali ca Ford Mondeo, Renault Talisman, Volkswagen Passat.

Citește și Surprize la Euro NCAP: Câte stele au primit noile Skoda Superb, Hyundai i20 și Fiat Panda Cross

 

 

 

Cele mai citite

Litoralul românesc are o nouă stațiune: Mamaia Nord

Plajele naturale largi, cu nisip fin, spațiile de cazare noi sau proaspăt renovate, evenimentele pregătite special pentru sezonul 2024 și o gamă extrem de...

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...
Ultima oră
Pe aceeași temă