12.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialTOP 10 Cele mai SCUMPE mașini de la Hollywood. Ce conduce Beckham...

TOP 10 Cele mai SCUMPE mașini de la Hollywood. Ce conduce Beckham sau Seinfeld și cine are limuzina de 8 milioane de DOLARI!

Starurile care locuiesc la Hollywood, fie că provin din lumea filmului sau alte domenii, precum fotbalul sau muzica, au făcut întotdeauna senzație la aparițiile lor în public. Pentru a fi siguri că nu vor fi impresiona, vedete ca Jerry Seinfeld sau Jay Leno au cheltuit zeci de milioane de dolari doar pe mașini.

TOPUL propune o incursiune în garajele vedetelor de la Hollywood pentru a descoperi comorile de milioane de dolari – Vezi în galeria foto de mai sus

Printre cele mai des întâlnite mașini de lux din garajele de la Hollywood se numără Maybach, Porsche sau Ferrari. Totuși câteva modele sunt exclusiviste chiar și pentru aceste mărci.

Dacă unele staruri se afișează în public la volanul unor mașini pe care nu le dețin, primite cu împrumut de la dealeri doar pentru a le face reclame, sunt unele vedete care vor conduce de regulă numai mașini din garajele personale. Spre exemplu, Jerry Seinfeld are o colecție Porsche atât de mare, încât dacă ar ieși zilnic în oraș cu un alt model tot nu i-ar ajunge o lună de zile pentru a testa întregul său garaj.

David Beckham pe de altă parte este renumit mai de grabă pentru stilul său vestimentar decât pentru mașinile pe care le conduce. Cu toate acestea el nu obișnuiește să urce la volanul unei mașini care costă sub 100.000 – 200.000 dolari.

Un element surpriză al topului îl reprezintă prezența rapperilor, foarte populari în SUA, în detrimentul super vedetelor de pe marile ecrane.

Cele mai citite

Tichetele casnice: cum le pot folosi firmele și persoanele fizice

Sistemul de plată prin tichete a activităților casnice e funcțional și tocmai a fost modificat de Guvern printr-o ordonanță de urgență, deși acesta ar...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...

VIDEO. Mai multe persoane au fost reținute pentru trafic de droguri. Una din ele, prinsă în flagrant

La data de 25 aprilie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța (DIICOT) au dispus...
Ultima oră
Pe aceeași temă