15 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialTop 10 mașini proiectate special pentru femei

Top 10 mașini proiectate special pentru femei

Bărbații și femeile diferă în mai multe moduri, așa că nu mai este o mare surpriză că au gusturi diferite și la mașini, nu? O femeie nu ar alege un Hummer, în același fel în care un bărbat, probabil, nu este prea interesat să conducă un Volkswagen Beetle în jurul orașului. Cele mai multe companii auto, au realizat acest lucru și oferă o mare varietate de vehicule pentru a răspunde cerințelor ambelor sexe.

Iată un top 10 de mașini proiectate special pentru femei:

10. Audi TT

Acest super drăguț coupe cu 2 usi, vine cu scaune din piele Nappa, control automat al climei și caracteristici extraordinare de securitate. Forma sa compactă îl face ușor de parcat, iar acoperișul retractabil este perfect pentru acele zile uimitoare de vară.

9. Lexus RX

Perfect pentru doamna care vrea un SUV, fără dimensiunea enormă de la alte mărci, Lexus RX este "crossover de lux original". RX, de asemenea, vine cu Active Torque AWD 4×4, care comută automat tracțiunea de la două roți la patru, în funcție de condițiile de conducere.

8. Lexus SC430

O decapotabilă sexy care a fost făcută pentru o femeie! Oferind un motor puternic și toate comenzile care le așteptați de la un vehicul de lux, aceasta este o soluție fabuloasă pentru toate doamnele fabuloase. Ultimul model SC430 a fost lansat în 2010, astfel încât puteți obțineți această mașină doar la mâna a doua.

7. Mazda Miata/MX-5

Mașina sport cu două locuri, care a fost celebră încă din anii '90, cu un design inspirat din cursele auto. Perfectă pentru plimbările de weekend.

6. Mini Cooper

Compact, elegant și perfect pentru condusul în oraș. Lucrurile bune vin în pachete mici! Femeile vor iubi acest model ușor de manevrat, cu o ținută de drum excelentă în ciuda dimensiunii sale.

5. Mercedes SLK-Class

Un roadster absolut superb, acest Benz este puternic și frumos. Secțiunea frontală extinsă oferă o mult spațiu liber, iar designul exterior face din oricine iese de la volanul acestei mașini, un star rock.

4. Porsche Boxster

E un Porsche. Aveți nevoie să spunem mai multe?

3. Saab (orice model)

Indiferent de modelul pe care îl alegeți, un Saab este plimbarea perfectă pentru orice mamă modernă. Nu numai că cei de la Saab construiesc mașini elegante, dar și foarte sigure. Puteți duce copiii la școală in siguranță.

2. Volkswagen Beetle

Femeile iubesc Buburuza.Cu un interior si exterior drăguț, este perfectă pentru o adolescentă ce dorește să se plimbe prin oraș, spre mare sau la școală.

1. Volkswagen Jetta

Când vrei un pic mai mult spațiu, dar totuși îți dorești un sedan compact, Jetta este o alegere perfectă. Perfect pentru mame, domnișoare și chiar adolescente, această mașină oferă o manevrare ușoară, piese de încredere și lux, pentru un preț corect.

Cele mai citite

George Simion dezminte ideea că el sau partidul AUR ar fi făcut “blat” cu PSD

Președintele partidului AUR, George Simion, dezminte ideea că ar fi făcut un "blat" cu PSD și avertizează că informațiile care susțin acest lucru sunt...

România asigură peste 20% din consumul din UE la carnea de oaie

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a afirmat, duminică, că România asigură peste 20% din consumul din Uniunea Europeană la carnea de oaie. "Mă bucur că particip...

Din 13 mai, o nouă ediție Tezaur: Dobânzi neimpozabile de până la 6,85% pe an la titlurile de stat

Românii pot investi, începând de luni, 13 mai, în titlurile de stat TEZAUR, cu maturități de 1 și 3 ani, cu dobânzi anuale de...
Ultima oră
Pe aceeași temă