15.3 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialTop 5 cele mai scumpe mașini din lume

Top 5 cele mai scumpe mașini din lume

Dacă vă gândiți să achiziționați o mașină și nu aveți idee ce model automobil s-ar plia exact pe gustul vostru și pe bugetul pe care sunteți dispuși să îl alocați, vă oferim o listă a celor mai scumpe 5 mașini din lume.

5. Zenvo ST1 – 1.225.000 dolari

O nouă companie daneză de supercar-uri a reușit să scoată pe piață un automobil sport, Zenvo ST1, care este capabil de a ajunge la 100 km/h în 2.9 secunde și poate atinge o viteză maximă de 375 km/h.

4. Maybach Landaulet – 1.380.000 dolari

Cu o abilitate de a prinde 100 km/h în 5.2 secunde, Landaulet este cel mai scump sedan de pe piață. Landaulet este una dintre cele mai luxoase mașini fabricate vreodată și vine cu un acoperiș decapotabil care se deschide complet în partea din spate. Această mașină este perfectă pentru oamenii de afaceri care au proprii lor șoferi.

3. Koenigsegg Agera R – 1.6 milioane dolari

Koenigsegg Agera R poate merge de la 0 la 100 km/h în 2.8 secunde și poate atinge o viteză maximă de 418 km/h, dar supercarul este limitat electronic la 378 km/h. In anumite ocazii, compania va debloca limitatorul de viteză dacă semnați un act.

3. Lamborghini Reventon – 1.600.000 dolari

Acest Lamborghini merge de la 0 la 100 km/h în 3.3 secunde și are o viteză maximă de 340 km/h. Acest Lamborghini este cel mai scump și puternic automobil construit vreodatăde italieni. Designul său neted și raritatea exemplarului contribuie ca acest model să fie extrem de scump și costisitor de întreținut.

2. Pagani Zonda Cinque Roadster – 1.850.000 dolari

Pagani Zonda Cinque Roadster prinde 100 km/h în 3.4 secunde și are o viteză maximă de 349 km/h. Este una dintre cele mai exotice mașini produse și totodată una dintre cele mai scumpe.

2. Aston Martin One- 77 – 1.850.000 dolari

Aston Martin One-77 ajunge de la 0 la 100 km/h în 3.4 secunde. Cu 750 CP, Aston Martin One-77 este o combinație de frumusețe și putere.

1. Bugatti Veyron Super Sport – 2.4 milioane dolari

Prinde 100 km/h în 2.5 secunde și atinge o viteză maximă de 430 km/h. Aceasta este cea mai rapidă mașină legală de stradă din lume. Bugatti Veyron Super Sport este, fără dubii, cea mai scumpă mașină de stradă disponibilă pe piață astăzi.

Cele mai citite

Guvernul lansează Strategia Națională împotriva traficului de persoane. România a devenit țară de destinație pentru persoane din zona Asiei

România a devenit țară de destinație pentru victimele traficului de persoane provenite din zona Asiei, semnalează noua Strategie Națională împotriva traficului de persoane. Guvernul României...

Comisarul UE pentru Agricultură, Janusz Wojciechowski (Polonia), se întâlnește cu fermieri români. Polonezii și românii au protestat contra cerealelor din Ucraina

Comisarul UE pentru Agricultură, Janusz Wojciechowski, se află în România și urmează a se întâlni cu oficiali și cu fermieri români. Janusz Wojciechowski este originar...

Secta Nicușor Dan e bântuită de sindromul cartofului de pe canapea

Cel mai recent sondaj de opinie din București, realizat de Sociopol, arată o constantă a ultimelor cercetări sociale: Nicușor Dan se menține la cota...
Ultima oră
Pe aceeași temă