10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO: Adrenalin a epuizat biletele la prima vizionare. Publicul a cerut bis

VIDEO: Adrenalin a epuizat biletele la prima vizionare. Publicul a cerut bis

ADRENALIN -THE BMW TOURING CAR STORY, un documentar unic despre istoria BMW în motorsport, a reușit să epuizeze toate cele 500 de bilete la proiecția din data de 17 februarie din București.

Filmul este programat pentru o a doua proiecție în data de 24 februarie ora 20:30.  Dacă nici acum nu reușiți să ajungeți la film vă anunțăm că avem și concurs și oferim un DVD cu istoria BMW în motosport.

Ce trebuie să faci ?

Numește cel puțin un pilot de Formula 1 care a pilotat unul din modelele BMW în competițiile de turisme între anii 1973 – 1979 pe pagina noastră de facebook.

Câștigătorul va fi anunțat în data de luni, 2 martie 2015, cu ajutorulwww.random.org

România este a treia ţară din lume unde se organizează proiecţii ale filmului pentru public, după Statele Unite ale Americii şi Germania. 

"ADRENALIN – THE BMW TOURING CAR STORY" este cel mai complet documentar despre povestea BMW în competiţiile de turisme. Include filmări originale şi interviuri cu Jochen Neerpasch, primul director al BMW Motorsport GmbH, şi Paul Rosche (Germania), cel care, ca director tehnic, a contribuit la multe dintre cele mai importante succese BMW în motorsport şi este considerat „părintele” multora din cele mai spectaculoase motoare BMW. Piloţi de legendă precum Johnny Cecotto (Venezuela), Roberto Ravaglia (Italia), Steve Soper (Marea Britanie), Hans-Joachim Stuck (Germania), Marc Surer (Elveţia), Joachim Winkelhock (Germania) şi Alex Zanardi (Italia) apar în cele mai incitante ipostaze de-a lungul celor 120 de minute de aventură și adrenalină.

Cele mai citite

Pantaloni scurți de damă. Descoperiți inspirații de vară de la Reserved

Vara fără pantaloni scurți este ca și cum ai merge la film fără popcorn. Pe scurt - nu are rost. Când căldura doboară, pantalonii...

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...

România poate rămâne fără Noaptea Europeană a Muzeelor întrucât nu s-au rezolvat revendicările angajaților din Cultură

Federația Națională a Sindicatelor din Cultură și Presă CULTURMEDIA anunță că membrii săi nu vor participa la evenimentul intitulat "Noaptea Europeană a Muzeelor", în...
Ultima oră
Pe aceeași temă