13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Fosta vedetă Top Gear testează noul Ferrari 488 GTB. "Motorul arată...

VIDEO. Fosta vedetă Top Gear testează noul Ferrari 488 GTB. “Motorul arată ca o mașină de făcut cafea!”

James May, una dintre vedetele show-ului Top Gear, care a fost difuzat de BBC, a testat noul Ferrari 488 GTB pe șoselele din Italia. Fără Clarkson alături, britanicul arată că nu și-a pierdut simțul umorului, chiar și atunci când vorbește despre mașini incredibile.

Noul Ferrari 488 GTB, care va intra în producție în luna septembrie, atunci când îl va înlocui pe modelul 458 Italia, îl entuziasmează pe May, care își permite chiar să glumească despre forma motorului. Italienii se laudă că propulsorul de pe acest bolid este unul complet nou, inclusiv în ceea ce privește caracterul, iar James May nu a ratat ocazia să spună că “la prima vedere pare un espresor de cafea”, ca o paranteză la accentul extrem pus de italieni pe design.

Citește și GALERIE FOTO. Corvette istoric, readus la viață după ce a fost înghițit de un crater uriaș

VIDEO: La un moment dat, May întâlnește un echipaj de poliție…

Modelul este dotat cu primul motor tiwn-turbo V8, median, produs de Ferrari. Propulsorul are 3,9 litri și produce 660 CP 8000 rpm. Cu toate că este de dimensiuni mai reduse, el produce cu peste 100 CP mai mult față de motorul (aspirat natural) disponibil pe actualul 458 Italia. În ceea ce privește performanțele, 488 GTB poate atinge 100 km/h în doar 3 secunde.

Noul Ferrari 488 GTB va avea un preț de pornire, în Marea Britanie, de circa 184.000 lire sterline (251.000 euro, la cursul zilei).

Citește și Mr. Bean și-a vândut bolidul pe o sumă incredibilă. Cât de rapidă este mașina

 

 

Cele mai citite

Petre Roman, la Parchetul General, în Dosarul Mineriada. FOTO

Fostul premier Petre Roman, s-a prezentat, astăzi, la sediul Parchetului General, pentru a lua la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Petre Roman, la Parchetul General, în Dosarul Mineriada. FOTO

Fostul premier Petre Roman, s-a prezentat, astăzi, la sediul Parchetului General, pentru a lua la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare...
Ultima oră
Pe aceeași temă