12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialViitorul BMW X7 va avea un motor monstruos. O mică avere, pentru...

Viitorul BMW X7 va avea un motor monstruos. O mică avere, pentru 550 CP

BMW va intra pe piața SUV-urilor de lux de clasă mare cu modelul X7, în 2017, probabil cel mai puternic autoturism din viitorul portofoliu al constructorului bavarez. Nemții au venit cu noi informații, legat de motorizări.

BMW X7, care va întregi gama de SUV-uri ale producătorului german, va intra în forță, pe un segment de piață dominat de modele precum Range Rover. Cu toate că informațiile au apărut în urma unor “scăpări” în presa spaniolă sau germană, ele ar putea fi făcute oficiale de constructor la următoarele saloane auto.

Viitorul model va beneficia de un motor monstruos, un V12, care este de așteptat să dezvolte circa 550 CP, fiind cel mai probabil o versiune îmbunătățită a propulsorului de 6 litri, disponibil pe limuzina Seria 7. 

BMW X7 va fi construit în SUA, în circa 45.000 unități anual, iar prețul de pornire este estimat la circa 130.000 euro, potrivit Carscoops.

BMW se bazează pe platforma lui Rolls-Royce pentru dezvoltarea acestui model, având în vedere că SUV-ul va fi poziționat într-un segment superior celorlalte modele din portofoliu.

 

Cele mai citite

Un înalt oficial rus acuză NATO că se pregătește de un conflict cu Rusia

Maria Zaharova, purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe al Rusiei, a afirmat sâmbătă că exercițiile militare ale NATO, numite Steadfast Defender, desfășurate pe...

Spania, ţara din UE cu cea mai mare speranţă de viaţă. Ce loc ocupă România

Datele furnizate de Eurostat, agenția comunitară de statistică, arată că Spania se situează în fruntea Uniunii Europene în ceea ce privește speranța de viață,...

Mesaje de PAȘTE 2024: Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște de trimis în aceste zile sfinte celor dragi. România Liberă îți propune o selecție de urări de Paște, SMS-uri pe care...
Ultima oră
Pe aceeași temă