12 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialBLACK FRIDAY 2015. Ce produse BIO puteți cumpăra la reducere de Vinerea...

BLACK FRIDAY 2015. Ce produse BIO puteți cumpăra la reducere de Vinerea Neagră

BLACK FRIDAY 2015. Amatorii de produse bio pot cumpăra, de Vinerea Neagră, miere de Manuka, apă de cocos sau nectar de cocos la prețuri promoționale. De asemenea, găsiți creme de noapte, împotriva celulitei sau BB, cu 50% mai ieftine. 

Astfel, pe site-ul vegis.ro, magazin online cu produse ecologice, amatorii pot cumpăra la reducere miere de Manuka cu 40 de lei reducere sau făină de cocos ecologică cu 8 lei mai ieftină. 

Citește și: LIVE TEXT Black Friday 2015. Magazinele au dat drumul la reduceri! Cu cât poți cumpăra o mașină sau un telefon

Pe republicabio.ro, găsiți cremă de noapte cu rodie cu un preț redus cu 10 lei (de la 98,75 lei), iar o loțiune de corp cu bergamotă costă cu 8 lei mai puțin (de la 55,94 lei). 

La Yves Rocher, găsiți cremă de noapte redusă cu 50% (de la 140 lei), cremă antirid pentru noapte redusă cu 50% (de la 100 lei), precum și cremă BB la jumătate de preț (de la 55 lei). 

Ivatherm aduce reduceri de peste 50% la crema anticelulită (redusă de la 91,45 lei) și cremă matifiantă (redusă de la 58.90 lei). 

La Farmec, toate produsele au 15% reducere până pe 22 noiembrie, la comanda minimă de 149 de lei, conform site-ului firmei. 

Cele mai citite

NATO a exersat trimiterea rapidă a trupelor în România

Conducerea NATO a verificat capacitatea de a-și trimite rapid trupele în România, prin Slovenia și Ungaria, în cadrul unui exercițiu care s-a numit Eagle...

Cine nu este eligibil pentru Start-up Nation

Ediția din anul 2024 a programului Start-up Nation aduce modificări semnificative față de edițiile anterioare, inclusiv în ceea ce privește potențialii beneficiari, anunță o...

Lăcrămioara Perijoc boxează pentru aur la Campionatele Europene de la Belgrad

Pugilista română Lăcrămioara Perijoc va lupta pentru medalia de aur în cadrul categoriei 54 kg, la Campionatele Europene de box de la Belgrad, după...
Ultima oră
Pe aceeași temă