15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialBlack Friday 2015. Patru sfaturi pentru a cumpăra eficient de Vinerea Neagră

Black Friday 2015. Patru sfaturi pentru a cumpăra eficient de Vinerea Neagră

BLACK FRIDAY 2015. Pentru a cumpăra eficient de Black Friday, este bine să îți faci un plan, să mergi la cumpărături devreme, dar și să îți cauți un partener de ”shopping”. 

Citește mai jos câteva sfaturi utile pentru Vinerea Neagră: 

1. Fă-ţi un plan 

Înainte de a merge la cumpărăturile de Black Friday, este util să îţi faci un plan, care să te ajute să economiseşti timp. Astfel, stabileşte-ţi bugetul, fă-ţi o listă cu ceea ce vrei să cumperi, dar şi cu magazinele la care vrei să mergi.

Citește și: Black Friday 2015: Când se dă drumul la reduceri

De asemenea, te-ar ajuta să prioritizezi itemii de pe lista pe care ai făcut-o, ca să nu te întorci acasă fără cele mai importante lucruri.

2. Roagă un prieten să te însoţească

Un alt truc pentru a face cumpărături eficient de Black Friday este să rogi un prieten să te însoţească. Dincolo de diminuarea stresului, el(ea) îţi poate ţine locul la coadă, dacă trebuie să părăseşti pentru scurt timp rândul.

În plus, tu şi partenerul vă puteţi despărţi, astfel încât fiecare dintre voi să cumpere lucruri diferite.

3. Mergi la cumpărături devreme

Dacă vrei să profiţi de ofertele de Black Friday, află când se deschid magazinele şi mergi la cumpărături devreme, înainte de a se aglomera.

4. Mergi la cumpărături pregătit

De asemenea, dacă vrei să te întorci acasă cu tot ceea ce ţi-ai propus să cumperi, mergi la magazine pregătită ca să rezişti la coadă, în orice condiţii. 

Cele mai citite

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...
Ultima oră
Pe aceeași temă