15.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialCămăşi de Black Friday 2015: Cum să îţi înnoieşti garderoba în Vinerea...

Cămăşi de Black Friday 2015: Cum să îţi înnoieşti garderoba în Vinerea Neagră

Black Friday 2015. Ziua cu cele mai multe reduceri, Vinerea Neagră/ Black Friday, este o ocazie excelentă să îţi cumperi o cămaşă elegantă, care să îţi dea un look serios, ori, dimpotrivă, una lejeră, cu imprimeuri, care să te facă să te simţi şic.

Astfel, dacă vrei să îţi adaugi în garderobă o cămaşă office, simplă şi uni, poţi alege între ofertele de la MyCloset, Comodo sau Elefant.

Însă, dacă vrei să te înnoieşti cu o cămaşă lejeră, cu imprimeuri, poţi găsi un model la Fashion Agenda, ZorileStore, Wild Fashion sau Star Shiners, Elefant sau MyCloset.

De asemenea, dacă vrei o cămaşă elegantă, dar şic, poţi alege un model cu fundă de la Elefant sau MyCloset, sau unul cu mâneci din dantelă de la Comodo.

Între mazinele de haine care vor face oferte de Vinerea Neagră/ Black Friday, se numără Elefant, De Club, Kurtmann, Star Shiners, Originals, Comodo, Mall Boutique, Zorile Store, Fashion Agenda, My Closet, Wild Fashion şi PPT.

Vinerea reducerilor, sau ”Black Friday” după denumirea din Statele Unite, are deschiderea oficială în 27 noiembrie.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea modele de cămăşi pe care le-ai putea cumpăra de Vinerea Neagră/ Black Friday. 

Cele mai citite

Accident suspect în apele teritoriale românești. O navă dinspre Ucraina a ciocnit un alt vas dar și-a continuat drumul până în Bulgaria

O navă care plecase din Ucraina, purtând pavilionul Insulelor Comore, a ciocnit un vas sub pavilionul Tanzaniei, în apele teritoriale românești, în dreptul orașului...

Ucraina a scufundat în Marea Neagră încă o navă rusească, tip vânător de mine

Un atac al Ucrainei a scufundat în Marea Neagră încă o navă rusească, Kovrovets, de tip vânător de mine, a anunțat Comandamentul Flotei din...

Mircea Geoană susține că sistemul de vot din România este cel mai primitiv din Europa

Sâmbătă, la Congresul Studenților din România, desfășurat la Palatul Parlamentului, secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a făcut o declarație tranșantă privind sistemul...
Ultima oră
Pe aceeași temă