12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialPulovere de Black Friday 2015: Cum să îţi înnoieşti garderoba în Vinerea...

Pulovere de Black Friday 2015: Cum să îţi înnoieşti garderoba în Vinerea Neagră

Black Friday 2015. Ziua cu cele mai multe reduceri, Vinerea Neagră/ Black Friday, este o ocazie excelentă să îţi înnoieşti garderoba cu pulovere pufoase şi călduroase pe care să le porţi în sezonul rece la serviciu ori în timpul liber.

Astfel, poţi găsi pulovere croite simplu, scurte, fără guler, în culori pastel ori puternice la magazine precum Comodo (click aici pentru cateva exemple), MyCloset (click aici pentru a vedea oferta) , PPT (click aici pentru a-ti alege puloverul potrivit) şi Fashion Agenda (descopera oferta Fashion Agenda) .

De asemenea, de Black Friday îţi poţi cumpăra pulovere lungi, cu guler de blană, de pe Fashion Agenda sau Zorile Store, dar şi pulovere lungi din tricot de la Wild Fashion şi Fashion Agenda.

Dacă îţi doreşti să îţi cumperi un pulover cu nasturi, poţi alege un model de la PPT sau, dacă prefer un pullover cu imprimeuri, poţi găsi unul pentru tine pe Comodo, Star Shiners şi MyCloset .

Între mazinele de haine care vor face oferte de Vinerea Neagră/ Black Friday, se numără Elefant, Kurtmann, Star Shiners, Originals, Comodo, Mall Boutique, Zorile Store, Fashion Agenda, My Closet, Wild Fashion şi PPT.

Vinerea reducerilor, sau ”Black Friday” după denumirea din Statele Unite, are deschiderea oficială în 27 noiembrie.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă