25.7 C
București
luni, 3 iunie 2024
AcasăSpecialAplicația Skimo îți rezumă un film în 20 de minute

Aplicația Skimo îți rezumă un film în 20 de minute

Skimo este o aplicație care îți permite să vezi un sezon întreg al unui serial televizat în doar douăzeci de minute. Dacă nu ai avut timp să vezi ultimul sezon din Game of Thrones, dar vrei să știi totuși ce se întâmplă, în 20 de minute poți să fii la curent cu toate evenimentele importante.

Deși ai putea spune că pierzi tot farmecul de a te uita la un film sau la un serial intr-o astfel de variantă, varianta super scurtată de câteva minute este oricând o soluție mai eficientă.

Rezumarea filmelor de la televizor ține doar un minut, iar apoi ți-l poți trimite pe iPhone sau iPad și poți să urmărești în timp ce aștepți autobuzul sau metroul.

Un videoclip de 20 de minute este transformat în 2-3 minute direct de pe iPhone, folosind aplicația Skimo. Trebuie doar să alegi video-ul (interviu, film, talk-show, în orice limbă) și apoi trebuie doar să dai comanda de a crea un "Skimo".

Aplicația poate rezuma orice tip de videoclip de la filmele de la televizor sau orice videoclip generat de utilizator precum filmulețele de pe Youtube sau chiar și video-uri din colecția familiei.

Skimo Engine este un motor de indexare şi rezumare a videoclipurilor care foloseşte algoritmi avansaţi de învăţare mecanică/viziune computerizată pentru a detecta în mod automat punctele de interes bazându-se pe genul videoclipului, indiferent de limbă.

Sursă foto: businessinsider.com

Cele mai citite

Marketingul online poate aduce 200% profit: Sfaturile experților pentru antreprenori

Află cum pot obține antreprenorii profit de până la 200% din investiția în marketing online față de cel tradițional de la experții în domeniu.  Cuantifică...

Naționala de fotbal feminin a României a învins Bulgaria și este liderul grupei în preliminariile Campionatului European

Echipa națională de fotbal feminin a României a învins la București echipa Bulgariei, cu 1-0, în preliminariile Campionatului European de Fotbal Feminin din 2025. Unicul...

Tenorii Ştefan von Korch şi Alin Stoica, alături de pianistul Alexandru Burcă, vor participa la concertul Nessun Dorma

Doi tenori de vârf din tânăra generație, Ştefan von Korch şi Alin Stoica, se reunesc, în premieră pe scena Sălii Dalles, pentru un recital...
Ultima oră
Pe aceeași temă