13.5 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialAplicații Android utile copiiilor

Aplicații Android utile copiiilor

Cei din echipa ThePhoneGeeks a EuroGsm vin cu o serie de aplicații mobile utile copiilor, cu ajutorul cărora cei mici pot să învețe alfabetul, pot să coloreze sau pot să-și consume energia prin exerciții sportive. Aceste aplicații vin în sprijinul părinților care nu au timpul necesar să se implice în toate activitățile celor mici.

Culorile Regale sau Petrecerea Culorilor sunt aplicații pentru colorat prin care cei mici au posibilitatea să încerce o mulțime de combinații de culori pe planșe predefinite, fără grija că le vor uza sau rămâne fără modele. De asemenea, marele avantaj al acestor aplicații este că nu consumă multe resurse, motiv pentru care smartphone-urile sau tabletele nu vor fi secate rapid de energie.

„Kids Doodle este poate una dintre cele mai bune aplicații Android de desenat, dedicate copiilor. Aplicația, special concepută pentru cei mici, este foarte ușor de utilizat, aceștia putând alege tipul de hârtie pe care vor desena, fie simplă, fie pânză pentru pictură sau hârtie de fotografie. Mai mult, are numeroase culori neon și peste 18 instrumente de desen”, a explicat Andrei Ginju, ThePhoneGeeks.

„Părinții îi pot învăța pe cei mici alfabetul direct de pe telefonul mobil, fiind disponibile o serie de aplicații interactive pe care copiii le vor îndrăgi din prima clipă. Spre exemplu, Fun ABC este o aplicație românească, foarte ușor de utilizat, cu o interfață prietenoasă, care include și exerciții pentru pronunția fiecărei litere și a fiecărui cuvânt aferent literelor din alfabet”, a mai spus Andrei Ginju.

Există o serie de aplicații educative prin care cei mici pot să învețe să citească sau să numere, cum ar fi: ABC Trenul Alfabet și Bobocii și Cifrele sau 123 Numere și Oi. Părinții care vor să ii obișnuiască pe copii cu geometria, aplicația Cerc Triunghi Pătrat este perfectă.

Pentru poveștile de seară, cei de la  ThePhone Geeks le recomandă aplicația Basme și povești, unde copiii ii vor cunoaste pe Degețica, Ursul păcălit de vulpe, Capra cu trei iezi, Alba ca Zăpada și multi alții. De asemenea, prin intermediul aplicației Povești pentru copii, cei mici pot interacționa direct cu Vulpea și Corbul.

O dată cu venirea verii, copiii vor petrece tot mai mult timp în aer liber, iar pentru cei mai activi dintre ei, specialiștii EuroGsm propun aplicația SpecTrek Light, care demonstrează că sportul este distractiv. 

Cele mai citite

Comisarul UE pentru Agricultură, Janusz Wojciechowski (Polonia), se întâlnește cu fermieri români. Polonezii și românii au protestat contra cerealelor din Ucraina

Comisarul UE pentru Agricultură, Janusz Wojciechowski, se află în România și urmează a se întâlni cu oficiali și cu fermieri români. Janusz Wojciechowski este originar...

Vasile Bănescu (BOR): “Victoria lui Nemo (Nimeni), zdrobitoare asupra firescului și insultătoare la adresa Muzicii”

Purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortdoxe Române (BOR), Vasile Bănescu, comentează în termeni duri finala concursului Eurovision, susținând că ea a reprezentat "Victoria lui...

Secta Nicușor Dan e bântuită de sindromul cartofului de pe canapea

Cel mai recent sondaj de opinie din București, realizat de Sociopol, arată o constantă a ultimelor cercetări sociale: Nicușor Dan se menține la cota...
Ultima oră
Pe aceeași temă