15 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialApple copiază Motorola cu iWatch?

Apple copiază Motorola cu iWatch?

Este neobișnuit pentru Apple a nu fi lider de piață când vine vorba de design de produs, dar noi rapoarte susțin că atunci când este vorba de produsul iWatch, Apple trebuie să îi prindă din urmă pe cei de la Motorola.

În timpul unei excursii în Taiwan, un analist tehnic din New York, a declarat că un furnizor Apple a dezvăluit o serie zvonuri legate de caracteristicile dispozitivului, inclusiv o față rotundă și un design subțire.

Acest lucru ar semăna cu produsul Moto 360 și contrazice rapoartele anterioare care menționau faptul că ceasul iWatch va avea un ecran curbat, sau pătrat .

Rapoartele au fost realizate de către Brian Blair de la Rosenblatt Securities Inc.

Potrivit surselor sale, iWatch va fi proiectat pentru a arata ca un ceas tradițional, diferit de aspectul compact , pătrat al G Watch și gama Samsung Gear.

Motorola a anunțat la începutul acestui an planurile sale proprii pentru un ceas cu  android rotund, iar sursele lui Blair susțin  că versiunea ceasului Apple va fi aproape identic, dacă nu un pic mai subtire .

După cum sa menționat Business Insider , icoanele Apple au margini rotunjite și acest lucru s-ar potrivi pe un ecran rotund .

Sursa lui Blair a confirmat , de asemenea, zvonuri anterioare, că iWatch va fi disponibil în modele pentru bărbați și femei , și va intra în producție începând cu luna iulie .

Este probabil ca Moto 360 va fi anunțat la Google I / O, în iunie, și scos la vânzare la un preț de 180 de lire în luna iulie, urmat de iWatch în timpul evenimentului anual Apple, în luna septembrie.

Un Apple iWatch poate urma același tipar ca și telefoane mobile Apple , având un preț superior al pieței .

Există zvonuri care spun că ar putea costa chiar cateva mii de dolari .

 

Sursa foto: http://www.dailymail.co.uk/

Cele mai citite

Gabriela Firea: „Primarul oamenilor sau primarul împotriva oamenilor? Asta au de ales bucureştenii pe 9 iunie!”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, spune că pe 9 iunie bucureştenii au de ales între „fapte concrete şi experimente ratate”, între „primarul...

Ce trebuie să ştii înainte de a pleca în vacanță pentru prima oară cu copiii

Prima vacanță cu copiii poate fi o experiență minunată, dar și o provocare. În timp ce oferă oportunitatea de a crea amintiri de neuitat...

Olympiakos Pireu, în prima finală europeană din istorie! Grecii au învins-o pe Aston Villa în dublă manșă

Olympiakos Pireu s-a calificat în finala Europa Conference League, după ce s-a impus cu scorul de 2-0 în fața englezilor de la Aston Villa,...
Ultima oră
Pe aceeași temă