21.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialBo & Yana - Jucării robotice programabile

Bo & Yana – Jucării robotice programabile

Copiii din zilele noastre nu prea se mai joacă singuri sau cu cuburi fiind din ce în ce mai înclinați spre tehnologie. Jucăriile tech pentru copii vor ajuta la dezvoltarea capacității lor cognitive și l-ar putea transforma pe micuțul tău în om de știință sau în inginer în viitor. Bo & Yana este una dintre aceste jucării moderne prin care copiii de toate vârstele pot învăța să programeze în timp ce se joacă.

Bo & Yana le face copiilor cunoștință cu roboți interactivi și programabili pe care îi pot face să facă orice își doresc: să danseze, să cânte, să ridice lucruri de pe jos, totul wireless.

Bo este un explorator curios, îi place să plece în aventuri și să-și facă prieteni noi. Cu cât copilul se joacă mai mult cu Bo, cu atât mai multe abilități va învăța acesta devenind un robot mai capabil.

Yana este o povestitoare inteligentă și plină de imaginație. Ea te poate surprinde și distra aducând personaje la viață în timpul jocului.

5-8 ani

Interfața de programare vizuală pentru copii 5 + e plină de muzică, povești și animații. Învață să programezi uitându-te și modificând codul din spatele interfeței vizuale.

8-12 ani

Treci dincolo de joc – folosește limbajele de programare vizuale create de MIT și Google, Scratch & Blockly pentru a programa. Bibliotecile și tutorialele Play-i vor face aceste limbaje de programare mult mai ușor de învățat.

12+ ani

Deja poți să scrii cod doar pentru a te distra și poți face aplicații pentru iOS și Android folosind interfața de programare.

Poți și să share-uiești programul tău cu alții și să folosești, editezi, remixezi și să înveți din programele celorlalți.

Compania Play-i a fost fondată pentru a aduce programarea în viețile tuturor copiilor și încearcă să aducă jocul Bo &Yana și copiilor ai căror părinți nu își permit să îl cumpere. Astfel că toate donațiile făcute proiectului se duc înspre școli și organizații pentru copii defavorizați.

Cele mai citite

Campanie de ecologizare a malurilor apelor din zona Roșia Montană

Localnici şi prieteni ai Roşiei Montane îşi dau întâlnire duminică, 12 mai, la ora 10.00, în Piaţa Centrală, pentru prima din cele cinci campanii...

Ana Bogdan, învinsă în turul secund la Roma

Ana Bogdan a ratat calificarea în turul al treilea la Roma, unde s-ar fi duelat cu Sorana Cîrstea, după ce a fost învinsă în...

VIDEO. E gata! Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat au pus punct relației. “Viața merge înainte, indiferent de orice”

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat și-au spus "adio" după o relație frumoasă de trei ani. Tot ce e frumos are și un sfârșit. Cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă