16.8 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialBrățara Smash face din tine un mare tenismen

Brățara Smash face din tine un mare tenismen

Acum când turneul de tenis la Roland Garros e în curs de desfășurare, orice pasionat de tenis, amator sau profesionist ar da orice să joace măcar un meci la Paris.

Ca sportiv, mereu ești în căutarea unor modalități de a îmbunătăți jocul făcut și de a juca cât mai bine în situațiie de presiune maximă.

Din acest motiv, Rob Crowder, un inovator australian a venit în ajutorul pasionaților de tenis cu o brățară inteligentă ce ține evidența statisticilor și ii ajută la îmbunătățirea jocului.

Smash, este un gadget portabil ce monitorizează totul, de la viteza cu care servești, până la traiectoria mingii în teren. Această brățară este concepută atât pentru începători, cât și pentru profesioniștii care vor să facă fructifice cât mai multe date din orele de antrenament.

Brățara Smash vine la pachet cu o aplicație compatibilă cu dispozitivele ce folosesc Android și iOS, pentru a furniza toate rezultatele analizate într-un format vizual ușor de înțeles, pentru ca jucătorul să iși îmbunătățească stilul de joc.

De asemenea, aplicația oferă o serie de sfaturi tehnice și obiective pe care jucătorul trebuie să le îndeplinească pentru a evolua în acest sport.

Această brățară cântărește 15 grame și are o baterie ce durează timp de șase până la 8 ore de joc.

Smash a intrat într-o campanie de finanțare a celor de la Kickstater, iar cei care doresc sa investească în ea mai au timp încă o lună dacă vor sa cumpere brățara începând din februarie 2015.

Cele mai citite

Localnicii curăță apele la Roșia Montană

Localnici și susținători ai Roșiei Montane participă, în ziua de duminică, 12 mai, la prima din cele cinci campanii de ecologizare a malurilor apelor...

Starea actorului Florin Piersic se ameliorează

Starea actorului Florin Piersic se ameliorează dar pacientul rămâne internat în spital, au anunțat, duminică, 12 mai 2024, atât conducerea spitalului cât și ministrul...

Ciolacu face un spital nou la Constanța dacă localnicii aleg un președinte de CJ din PSD

Premierul Marcel Ciolacu le promite locuitorilor din Constanța că statul va construi în zonă un spital județean nou, dar le atrage atenția că trebuie...
Ultima oră
Pe aceeași temă