13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialCele mai bune electronice din 2014: gadget-uri despre care trebuie să știi

Cele mai bune electronice din 2014: gadget-uri despre care trebuie să știi

Chiar dacă ești înnebunit după gadget-uri sau nu, cu siguranță deții unul sau mai multe. În zilele noastre, electronicele au ajuns să fie necesare, fie că vorbim despre un telefon mobil, un aparat de cafea mai sofisticat, o combină muzicală, tabletă, iar lista poate continua.

 Pentru iubitorii sau doritorii de gadget-uri, am pregătit o listă ale celor mai bune electronice din 2014 despre care trebuie să știi:

 Google Chromecast HDMI Streaming Media Player

 Ideea de bază pentru acest produs este faptul că poți deschide orice video, orice element media, într-o fereastră (browser) de Chrome.  Îl poți achiziționa la prețul de 29.99 $.

 Roku 3, Streaming Media Player€“

 Cea mai nouă și cea mai bună versiune de Roku streaming media player, cu 1080p și cu card MicroSD, dar și cu o mulțime de alte caracteristici și aplicații. Prețul acestuia ajunge până la 98 de dolari.

 Xbox One

 Există două lucruri de bază negative care pot fi spuse despre Xbox One: în primul rând consola nu este compatibilă cu jocurile Xbox 360, iar în al doilea rând, linia de deschidere este destul de monotonă. Pe de altă parte, consola permite să te joci oriunde, are sistem de Blu-ray și o grafica performantă care se poate compara cu PS4 (chiar dacă este ușor mai joasă ca și calitate), dar în mare este un produs bun care merită achiziționat, ajungând la 500 de dolari.

 Kindle Fire HD

 La prețul de 229 de dolari, această tabletă oferă o mulțime de avantaje. Are un display de 8.9”, culori impresionante cu lumini pe spate, cele mai bune difuzoare de pe piață și o cameră HD foarte bună.

 Playstation 4

 Consola se poate lăuda cu cea mai bună grafică de pe piața consolelor Next Gen și are caracteristici asemănătoare Xbox-ului One. Prețul unui PS4 este de 400 $.

 Canon EOS t3i (lentil w/18-55 mm), D-SLR

 Are 1080P și o colecție impresionantă și variată de lentile și reprezintă cu siguranță alegerea perfectă pentru un fotograf pasionat sau pentru oricine care își dorește să exploreze pasiunea pentru filmulețe sau poze. Aparatul costă 470 de dolari.

 GoPro HERO3+: Ediție pe negru

 Aceasta este foarte bună pentru niște utilizări specifice; pune-ți o cască, o aripă sau orice obiect rapid de mișcare și ai camera perfectă. GoPro-urile au abilitatea unică de a rămâne clare, indiferent de rapiditatea mișcării, oricât de mult praf ar fi sau orice alte obstacole pe care un D-SLR nu le-ar putea ocoli. Prețul ar fi de 399.99 de dolari.

 Termostatul Nest Learning  

 Desigur că nimeni nu are nevoie neapărat de un termostat inteligent, dar în aceeași manieră putem spune că nimeni nu are nevoie obligatoriu de aer condiționat.

 Dacă ai reușit să atingi un echilibru privind temperatura din casă, atunci acest produs este uimitor. Termostatul Nest Learning te învață cum să te lupți cu temperatura pe care nu ți-o dorești, înlocuind-o cu cea potrivită. În afară de asta, este un aparat care are și un design foarte interesant care îți fură ochii.

 Căști Bose Noise Cancelling

 Au o acustică incredibil de bună și foarte fidelă, față de alte căști de pe piață. Trebuie să le încerci pentru a vedea exact despre ce e vorba. Arată și foarte bine și le poți găsi la prețul de 300 de dolari.

 Sursă foto: heavy.com

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă