15 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialCleverpet, consola care iți dresează câinele

Cleverpet, consola care iți dresează câinele

Să iți lași câinele singur acasă, în fiecare dimineață când mergi la muncă, devine stresant, mai ales, când știi că oricând iți poți găsi casa întoarsă pe dos când te întorci de la serviciu.

CleverPet este un dispozitiv care are scopul de a calma aceste preocupări  ale câinelui prin menținerea  lui ocupat și implicarea acestuia pe tot parcursul zilei  cu rezolvarea de  puzzle-uri bazate pe  apăsarea unui buton  luminos cu laba sau cu nasul.

Dispozitivul alb simplu, care arată ca aun bol alimentar futurist, are trei butoane poziționate în fața bolului alimentar. De-a lungul zilei, CleverPet va aprinde butoanele în diferite culori și iți va recompensa câinele dacă le va atinge în mod corect.

La început, câinele tău va primi o recompensă dacă va atinge oricare dintre butoanele luminoase. Dacă câinele progresează, aceste puzzle-uri luminoase vor  crește în dificultate – de exemplu, o recompensă va fi acordată numai în cazul în care câinele dumneavoastră apasă un anumit buton, care are o anumită culoare.

CleverPet, care are Wi-Fi încorporat, este conectat la  o aplicație de telefonie mobilă și la site-ul web al produsului, care permite proprietarilor sa urmareasca progresul câinelui lor în fiecare zi.

Compania CleverPet, originară din San Diego, a lansat pe Kickstarter, o campanie de finanțare care se va închide în iunie 2014. Până în prezent, campania a colectat 175.000 dolari de la mai mult de 1.100 de susținători. Ca urmare a depășirii pragului de 150.000 dolari, CleverPet va fi echipat cu diverse sunete încorporate (de exemplu, un sunet clicker, care pot fi familiar pentru câini antrenați cu dispozitive clicker).

CleverPet va începe să vândă acest gadget începând din februarie 2015.

Desi construit în primul rând pentru câini, acest gadget funcționează și cu pisicile. Proprietarii de pisici se pot folosi de consola Kittyo, până la lansarea lui CleverPet.

Cele mai citite

Darius Olaru, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Vom petrece cât ne țin picioarele”

După ce FCSB a primit oficial trofeul de campioană a Ligii 1, primul după o „secetă” de nouă ani, căpitanul formației roș-albastre, Darius Olaru,...

Blocul Naţional Sindical şi cele 29 de federaţii afiliate protestează luni pentru o reformă fiscală urgentă

Blocul Naţional Sindical şi cele 29 de federaţii afiliate cer o reformă fiscală urgentă. BNS anunţă că luni, 13 mai 2024, va organiza un...

Daniel Nicodim, viceprimar Ploiești: Legea care a declarat 10 Mai ca Ziua Independenței Naționale a îndreptat o gravă mistificare istorică

Primăria municipiului Ploiești și Garnizoana Ploiești au organizat ceremoniile dedicate Zilei Independenței Naționale a României, care s-au desfășurat la Monumentul Vânătorilor, primul monument din...
Ultima oră
Pe aceeași temă