17.3 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialCravata cu laser pentru corporatiști

Cravata cu laser pentru corporatiști

Aniversarea tatălui tău se apropie cu pași repezi, iar dacă nu vreți să-i luați cadou aceleași perechi de șosete ca în fiecare an, iată că s-a inventat o cravată, la numai 30 de dolari, ce de la distanță pare obișnuită, dar dacă ne uităm mai cu atenție s-ar putea să ne uimească.

Mai precis, mă refer la o cravată tactică ce are un laser ce poate fi ghidat, numai bună pentru a face ședințele plictisitoare mult mai interesante.

Cu această cravată, prezentările nu vor mai fi niciodată la fel, și cine știe, poate fi factorul câștigător atunci când doriți să puneți mâna pe un contract important din fața rivalilor.

Desigur, în perioadele mai flexibile de la muncă, vă puteți juca cu laserul pentru a face pisica de la birou să o ia razna. Acestă cravată tactică este un laser pointer, cu o diferență, are intergrat un laser clasa II ce are nevoie de baterii tip LR44.

Această cravată vă oferă un avantaj tactic la orice prezentare, deoarece are și un sistem de fixare MOLLE, în care puteți să vă aduceți propriile markere, o mică trusă de prim ajutor în caz că vă tăiați cu hârtia, și chiar un suport de care puteți agăța o cană cu cafea de călătorie.

Odată ce purtați această cravată a celor de la ThinkGeek, vă veți întreba cum ați supraviețuit la întâlnirile importante fără ea.

 

Cele mai citite

Localnicii curăță apele la Roșia Montană

Localnici și susținători ai Roșiei Montane participă, în ziua de duminică, 12 mai, la prima din cele cinci campanii de ecologizare a malurilor apelor...

VIDEO. Semimaratonul Bucureștiului, câștigat de atletul kenyan Alex Nzioka Matata

Cea de-a 13 ediţie a Semimaratonului Bucureşti a fost câștigată de atletul kenian Alex Nzioka Matata, care a parcurs cei 21 de km într-o...

Cutremur puternic în apropierea graniței dintre Mexic și Guatemala

Un cutremur cu magnitudinea 6,4 s-a produs duminică dimineață în apropierea coastei statului mexican Chiapas, a anunțat Institutul Geologic al Statelor Unite, potrivit Reuters. Cutremurul...
Ultima oră
Pe aceeași temă