20.2 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialDom sau cum să comanzi mâncare la Domino's Pizza

Dom sau cum să comanzi mâncare la Domino’s Pizza

Iubitori de pizza, faceţi cunoştinţă cu Dom, aplicaţia de comandat mâncare a Domino's Pizza cu voce masculină generată de computer. Lanțul de pizzerii Domino's Pizza spun că au făcut această aplicație, care funcționează pe dispozitive Android și pe iPhone, ca să ofere o experiență de conversație umană.

Cei cărora le place pizza nu vor trebui totuși să își facă griji că se vor îndrăgosti de Dom, acesta nu este la fel de interesant ca Samantha, vocea generată de computer din filmul "Her", şi nu e nici la fel de obraznic ca Siri a celor de la Apple. Dom este complet axat pe afaceri, nu va flirta cu tine şi nici nu îţi va răspunde la întrebări de genul: "Care este toppingul tău de pizza preferat?"

Cu toate acestea, el este destul de politicos, și chiar încurajator în timpul procesului de a comanda pizza. Oamenii înfometaţi pot ajunge să-l cunoască pe Dom prin conectarea la aplicaţia Domino, apăsând pe pictograma cu microfon din colțul din stânga-jos al ecranului.

El înțelege diferenţele dintre sosuri, cum ar fi "sos de roşii" versus "sos barbecue" sau dacă vrei "câteva felii" sau "crustă fără gluten," printre alte opțiuni. După alegerea unei dimensiuni de pizza, a crustei și a sosului, trebuie alese toppingurile preferate. Dom îţi şi apreciază gusturile în materie de toppinguri, de exemplu a felicitat selecția de măsline negre și ciuperci ca fiind "alegeri foarte bune".

După ce Dom este sigur că clientul său are tot ce iși doreşte, e timpul pentru a trece la ecranul de checkout și la finalizarea tranzacției de carry-out sau de livrare. Dom poate nu e chiar sufletul petrecerii, dar ştie cum să îşi facă treaba. CEO-ul lanțului de pizzerii a declarat că această funcție este încă în lucru.

"Acesta este genul de lucru, la fel ca la orice altă lansare de tehnologie nouă, la care ai nevoie de timp ca să înveți, să devii mai bun", a spus Patrick Doyle.

Cele mai citite

Cancer ovarian: peste 70% din cazuri sunt depistate în stadii avansate

Cancerul ovarian este unul dintre cele mai mortale cancere la sexul feminin, clasându-se în primele 5 cauze de mortalitate prin cancer la femei, au...

Atalanta – Leverkusen, în finala Europa League! Nemții continuă seria meciurilor fără înfrângere, după un gol în prelungiri

Finala din acest an a Europa League le va pune față în față pe Atalanta Bergamo şi Bayer Leverkusen, după rezultatele înregistrate joi seară...

Plata ajutoarelor de 100 de euro pentru fermierii din vegetal și zootehnie începe din 15 mai

Plata subvenţiei de 100 de euro/hectar pentru sectorul vegetal pe cadrul de criză Ucraina, respectiv 100 euro/echivalent UVM pentru sectoarele suin şi avicol pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă