15.3 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialDyson DC59- un aspirator revoluționar

Dyson DC59- un aspirator revoluționar

Dyson DC59 este opusul aspiratorului tipic, deoarece este mic, fără fir, cu o baterie ce ține 20 de minute, ușor și suficient de flexibil pentru a ajunge în colțurile incomode, din casa sau mașina ta.

Dezvoltătorii lui DC59 au făcut un aspirator inteligent, cu stil și o eleganță precum un gadget la modă, cum ar fi iPhone 5S. Acest produs nu este la fel de inestetic ca alte aspiratoare ce vrei să le ascunzi în dulap, el este proiectat atent, cu un design estetic cași un produs de curățenie.
Dyson a acordat o atenție mare la detaliile practice. Decât un buton mare și urât pentru Pornire/Oprire, el are un buton rotativ ce iți permite să reglezi puterea de absorție de care ai nevoie pentru a extinde viața bateriei. El vine cu un sistem de aspirare ciclon ce aspiră chiar și cele mai mici particule de praf.

Acest aspirator cântărește doar 2 kilograme, ceea ce îl face ușor să se încline spre tavan sau să ajungă în locuri strâmte. Dyson DC59 vine cu o mulțime de accesorii. Cel principal este un cap de curățare motorizat pentru covoare normale, dar utilizează mai multă baterie. Mai este un accesoriu pentru spații înguste și diferite peri extensibile pentru acele zone mai delicate.
În timp ce ne place versatilitatea și dexteritatea lui DC59, caracteristica cea mai practică a lui este stația de andocare elegantă ce se montează pe perete. Este utilă, astfel nu uitați să încărcați DC59 având în vedere durata de viață a bateriei de 20 de minute.
Deși 20 de minute de viață a bateriei aspiratorului nu sună promitator, în practică, este mai mult decât suficient pentru o casă cu două dormitoare de dimensiuni moderate.

 

Cele mai citite

Cum să asortezi bijuteriile cu ținutele? 7 sfaturi utile

Sursa foto: Shutterstock Bijuteriile pot fi detalii cheie în completarea unei ținute, adăugând strălucire și rafinament sau chiar oferind un accent de personalitate. Asortarea lor corectă...

Guvernul lansează Strategia Națională împotriva traficului de persoane. România a devenit țară de destinație pentru persoane din zona Asiei

România a devenit țară de destinație pentru victimele traficului de persoane provenite din zona Asiei, semnalează noua Strategie Națională împotriva traficului de persoane. Guvernul României...

Cum să asortezi bijuteriile cu ținutele? 7 sfaturi utile

Sursa foto: Shutterstock Bijuteriile pot fi detalii cheie în completarea unei ținute, adăugând strălucire și rafinament sau chiar oferind un accent de personalitate. Asortarea lor corectă...
Ultima oră
Pe aceeași temă