23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialE-Boda a lansat o nouă gamă de accesorii pentru dispozitive mobile

E-Boda a lansat o nouă gamă de accesorii pentru dispozitive mobile

Compania E-Boda a lansat o nouă colecție de accesorii pentru dispozitive mobile, concepute pentru a oferi o experiență mai bună de utilizare a smartphone-urilor și tabletelor.

Colecția Companion include huse de protecție pentru tablete și smartphone-uri, precum și suporturi pentru parbriz și încărcătoare auto, dar și folii de protecție pentru ecran. 

Husele Companion sunt confecționate din piele ecologică și sunt capabile să asigure o protecție ridicată a smartphone-urilor și tabletelor, indiferent de modul de utilizare al acestora. Pentru a reduce efectul de fricțiune și impactul în cazul unui șoc fizic, acestea sunt prevăzute pe interior cu un material aderent și amortizor, care asigură stabilitate, fermitate și protecție dispozitivelor aflate în husă. Acestea sunt disponibile în variantă flip, pouch și cu tastatură pentru tablete, iar pentru smartphone-uri în variantă pouch, de culoare neagră și albă.

Husele flip pentru tablete sunt confecționate dintr-o piele ecologică rezistentă, care permite folosirea tabletei pentru o perioadă îndelungată. Utilizatorii pot lăsa liniștiți tableta pe mâna copiilor, deoarece aceasta va fi protejată de șocurile fizice cauzate de posibilele căzături. Husele flip din gama Companion sunt compatibile cu majoritatea dispozitivelor cu display de 7’’, 7.85’’, 8’’, 9” și 9,7”. În plus, materialul folosit pentru husă permite fixarea tabletei în poziția landscape pentru o vizionare full screen a pozelor, filmelor sau documentelor pentru birou. Husele flip sunt disponibile la prețuri începând cu 49,90 lei.

Husele pouch pentru tablete și smartphone-uri oferă protecție integrală dispozitivelor și sunt compatibile cu majoritatea tabletelor cu display de 7 inci și a smartphone-urilor cu diagonala de 3,8”, 4” și 4,5”. Modelele sunt ideale pentru călătorii întrucât mențin smartphone-ul și tableta curate, împiedică pătrunderea lichidelor în interior și le protejează de șocurile fizice, precum zgârieturi și căzături. Husele pouch sunt potrivite pentru transportul tabletelor în orice tip de geantă, ferite de obiecte care ar putea să le deterioreze. Husele sunt disponibile la prețuri ce încep de la 39,99 lei pentru smartphone-uri și 59,99 lei pentru tablete.

Husele cu tastatură integrată au fost create pentru a crește funcționalitatea tabletelor la birou sau acasă și sunt compatibile cu dispozitivele prevăzute cu display de 7.85’’ și conexiune micro USB. Modelul mutifuncțional poate fi utilizat cu ușurință pe post de suport landscape pentru vizionarea filmelor sau a prezentărilor de business. Husele cu tastatură integrată sunt disponibile la prețuri ce încep de la 59,90 lei.

Suportul pentru parbriz și încărcătorul auto din colecția Companion au fost concepute pentru călătoriile lungi. Suportul pentru parbriz este disponibil atât pentru smartphone-uri, cât și pentru tablete. Acesta poate menține dispozitivul în poziție landscape, orientat către un punct fix, pentru ca șoferul să îl poată folosi pe post de GPS sau ceilalți călători să urmărească filme în timpul călătoriei. Încărcătorul auto este compatibil cu orice dispozitiv cu alimentare de 5V și se poate conecta simultan la două surse prin intermediul ieșirilor USB. Suportul pentru parbriz și încărcătorul auto sunt disponibile la prețul recomandat de 69,9 lei, respectiv 49,99 lei.

Gama de accesorii Companion cuprinde și o serie de folii de protecție pentru ecranele smartphone-urilor și tabletelor E-Boda. 

Cele mai citite

Duel între Danielle Collins şi Elena Rîbakina în finala turneului WTA de la Miami

Finala WTA 1.000 de la Miami le va pune față în față pe americanca Danielle Collins şi kazaha Elena Rîbakina, ambele jucătoare câștigându-și semifinalele...

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...

Înscriere la facultate, înainte de absolvirea Bacalaureatului. Pentru cei care vor o carieră în dezvoltarea de jocuri video

BISM (Bucharest International School of Management) și Amber Studio, în colaborare cu prestigioasa Abertay University din Marea Britanie, pregătesc începând cu luna septembrie lansarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă