15.7 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialFOTO: Felicitaro, aplicația unui român, a înnebunit internetul prin simplitatea ei

FOTO: Felicitaro, aplicația unui român, a înnebunit internetul prin simplitatea ei

Felicitaro este o aplicație GRATUITĂ destinată atât celor care folosesc smartphone-uri cu Android dar și pentru persoanele care au iPhone. Ideea este pe cât de simplă pe atât de utilă și populară. Să presupunem că te afli la mare, în vacanță și vrei ca părinții să știe că ești bine, că ești fericit.

Sau poate vrei să impresionezi, vrei să păstrezi o amintire pentru tine la tine acasă. Cum procedezi? Descarci aplicația, îți faci o poză selfie sau faci o poză, alegi adresa și gata. Ai obținut o felicitare veritabilă, cartonată, care va ajunge la adresa precizată de către tine.

În plus o poți semna și poți scrie pe spatele felicitării ce text dorești sau chiar pe fotografie. Nu există limite în creativitate.

În plus, felicitarea personalizată costă cam cât o felicitare standard cu tot cu plic, cam 8 lei și aici intră și costurile livrării la adresa aleasă de tine. Felicitarea va fi printată pe o hârte cartonată de cea mai bună calitate și livrată într-un plic pentru a proteja identitatea destinatarului, a conținutului mesajului și a expeditorului.

În spatele aplicației se află Florin Blejan, care a investit peste 15.000 de euro în Felicitaro. Dezvoltarea aplicației și a conceptului a durat 8 luni, dar deja aplicația a fost descărcată de sute de persoane în doar câteva ore de când a fost postată în App Store și Google Play.

Cele mai citite

Tarife pe litoral de 1 Mai. A înlemnit când i-a venit nota de plată pentru 4 sucuri și mâncare

Turiștii plecați pe litoralul românesc în aceste zile de vacanță au parte de surprize neplăcute, mai ales când le vine nota de plată. Mulți...

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...

Raiffeisen Bank încheie primele luni ale anului cu 390 milioane de lei profit

Raiffeisen Bank a raportat în T1 2024 un profit de aproape 390 milioane lei ca urmare a majorării cheltuielilor operaționale, creșterii costurilor cu personalul,...
Ultima oră
Pe aceeași temă