15 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialFotoliile extraterestre ale celor de la Google

Fotoliile extraterestre ale celor de la Google

Deja e un lucru cunoscut de toată lumea că Google este una dintre cele mai bune companii pentru care ai putea lucra având în vedere cât de bine se comportă cu angajații și ce fel de condiții le oferă. Acum se pare că Google ar fi adus pentru angajați niște fotolii care par de pe altă lume, făcute de Metronaps, în care aceștia să poată să facă câte un bine-meritat "power nap".

Fotoliile se numesc Energy Pod şi pe lângă faptul că arată foarte bine, se pot înclina în aşa fel încât să ofere ocupantului său cea mai bună poziţie de somn şi, în acelaşi timp, îi pun sunete ambientale care să favorizeze un somn cât mai uşor.

La preţul de 8000 de dolari e cam de două ori mai scump decât scaunele de masaj super-performante pe care le-ai putea găsi în general în magazine. Dar cum Google încearcă să ofere angajaţilor tot ce e mai bun, preţul probabil că nu prea contează.

Dacă te ţin buzunarele şi îţi doreşti o casă futuristă şi ai rămas fără idei, fotoliul Energy Pod pare o variantă destul de bună.

1. Energy Pod-ul elimină presiunea pusă pe sistemul cardiac prin faptul că îţi ţine picioarele ridicate şi relaxează muşchii spatelui.

2. Energy Pod-ul oferă suficientă intimitate fără ca sfera să se închidă de tot şi o poţi regla în funcţie de câtă intimitate ai nevoie.

3. Fotoliul are un timer inclus, i20, pre-programat pentru câte 20 de minute de somn, dar poate fi ajustat pentru oricât timp ai nevoie.

4. Muzica ambientală este special aleasă pentru a facilita relaxarea şi a elimina toate celelalte sunete care te-ar putea distrage. Poţi asculta direct de la boxele incluse sau poţi folosi căştile opţionale.

5. În loc de alarme enervante care uneori te fac să te simţi de parcă toată odihna ta s-a dus pe apa Sâmbetei, Energy Pod-ul are o combinaţie de lumini şi vibraţii programate să te trezească.

Sursă foto: www.home-designing.com

Cele mai citite

Avanpremiera filmului „În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania” a avut loc joi seara, la București

Filmul „În inima Naţionalei - Din vestiar până în Germania”, povestea neștiută a calificării naționalei de fotbal a României la EURO 2024, regizat de...

Dan Diaconescu rămâne sub control judiciar

Fostul patron OTV, Dan Diaconescu, judecat pentru comiterea infracţiunilor de act sexual cu un minor şi folosirea prostituţiei infantile, rămâne sub control judiciar, fiind...

6 piese de mobilier esențiale în amenajarea unei camere pentru tineret

Cu siguranță, amenajarea unei camere pentru tineret este o sarcină care necesită atenție și creativitate....
Ultima oră
Pe aceeași temă