11.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialGALERIE FOTO: O aplicație care transformă orice smartphone într-un aparat foto profesionist

GALERIE FOTO: O aplicație care transformă orice smartphone într-un aparat foto profesionist

Photo Power este o aplicație intuitivă care te ajută să obții cele mai bune fotografii chiar dacă ai o cameră cu mai puțini megapixeli, sau care nu filmează în condiții optime pe lumină slabă, informează App Store. 

Practic, În momentul deschiderii unei fotografii din galeria locală, Photo Power permite alegerea rezoluţie la care utilizatorul doreşte să o importe, și poți lucra chiar și fotografii mai mari de 25 MP, asta dacă te ajută și puterea de procesare a telefonului.

Dacă vrei o poză de calitate 2K, dar nu vrei să blochezi telefonul pentru următoarele zeci de minute, Photo Power afişează doar un preview, ca să îți faci o idee despre cum va arăta apoi fotografia. Mai mut, aplicația permite exportul imaginilor în multiple formate precum o face și Adobe Photoshop și poți salva fotografii cu extensii precum: JPG, JPEG200, TIFF, GIF, PNG şi BMP.

Interfaţa aplicaţiei este curată şi simplă, are patru butoane asociate cu patru seturi utile de instrumente. Cu Photo Power poți edita și poți ajusta parametrii imaginii ținând cont de aspecte precum:  luminozitatea, contrastul, nuanţele sau saturaţia. 

În cazul în care doriţi un control mai simplu asupra punctelor de alb şi negru, există secţiunea Color Levels pentru ajustarea rapidă şi controlul asupra nivelului gama.

Atuul aplicației însă îl constituie modul HDR de prelucrare a imaginilor. Există o secțiune specială de filtre pentru acest tip de fotografii unde utilizatorul poate modifica dinamica unui camp de umbre, simularea unei structuri colorate și ajustarea gradientului din fotografie. 

Cele mai citite

Un pod s-a prăbușit la Baltimore. Șase persoane ar fi murit

Căutarea supravieţuitorilor a fost suspendată marţi seară la Baltimore, după prăbuşirea unui pod în portul acestui oraş din estul Statelor, cele şase persoane date...

Cheltuielile statului cresc, deficitul bugetar este tot mai mare. Ce spun guvernanții?

În primele două luni ale anului, deficitul bugetar a urcat la aproape 29 de miliarde de lei, adică 1,67% din PIB. Spre comparație, în...

Ce negoț ascund sondajele paralele din București?

Să fie oare Cristian Popescu Piedone doar iepurele lui Dom’ Profesor? În clar obscurul mediatic, strategia de atac a stăpânului antenelor devine tot mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă