20.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialHuawei a lansat un smartphone special pentru fanii Arsenal

Huawei a lansat un smartphone special pentru fanii Arsenal

Huawei a lansat o ediție limitată a smartphone-ului Ascend P7 pentru fanii clubului de fotbal Arsenal. Ediția limitată are însemnele oficiale ale clubului inserate pe partea din spate a smartphone-ului și include teme și meniuri concepute special pentru fanii echipei londoneze.

De exemplu, Huawei Ascend P7 Arsenal include zeci de imagini de fundal emblematice cu echipa Arsenal, cu cladirile Highbury și stadionul Emirates. Mai mult, această ediție a smartphone-ului include un ceas care funcționează precum faimosul ceas al echipei, Clock End, care marchează finalul unei partide de fotbal.

Huawei Ascend P7 este un smartphone multimedia puternic, iar ediția Arsenal folosește acest atuu pentru a oferi fanilor echipei Arsenal câteva din cele mai bune jocuri de fotbal preîncărcate, precum FIFA 14. Smartphone-ul încorporează un ecran Full HD de 5 inci, perfect pentru ca ca utilizatorii să se bucure de divertisment la rezoluție full 1920 x 1080. 

Camera principală de 13 MP a telefonului va permite fanilor Arsenal să realizeze clipuri video incredibile cu eroii lor de pe stadionul Emirates și să personalizeze fiecare imagine sau filmuleț prin adăugarea watermark-urilor și a funcțiilor audio. Smartphone-ul dispune de un spațiu de stocare de până la 64 de GB.

În plus, Huawei pune la dispoziția fanilor Arsenal aplicația Yakatak, care le oferă actualizări din timpul jocurilor în timp real și un link unic direct către prietenii din rețelele de socializare, pentru a putea discuta despre echipa Arsenal și despre cluburile din 400 de ligi.

“Suntem două branduri puternice și asta face ca Huawei să fie alegerea cea mai potrivită pentru un club de talie mondială precum Arsenal. Ne-am bucurat de un real succes, în primele 6 luni, ca partener oficial în materie de smartphone-uri al echipei Arsenal, și suntem încântați să anunțăm acest smartphone exclusiv, tocmai înainte de începerea noului sezon Barclays Premier League. Am mai pregătit câteva surprize pentru a-i oferi fiecărui fan Arsenal cel mai bun sezon de până acum, așa că urmariți-ne în continuare”, a declarat Richard Ren, Huawei Consumer Business Group, Regiunea Europei de Vest.

“Experiența fanilor noștri, atât live, cât și digitală, este foarte importantă pentru noi, așa că suntem extrem de încântați de lansarea Huawei Ascend P7 ediția Arsenal. Acest smartphone în ediție limitată este conceput pentru ca fanii noștri să rămână în legatură cu Clubul, oriunde s-ar afla în lume,” a declarat Vinai Venkatesham, Directorul de Marketing și Vânzări al clubului de fotbal Arsenal.

Cele mai citite

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...

Céline Dion, primul interviu acordat după diagnosticarea cu sindromul persoanei rigide. “De ce eu? Cum s-a întâmplat asta? Ce am făcut eu? E vina...

Într-un interviu sincer și emoționant acordat recent revistei Vogue France, celebra artistă de origine canadiană Céline Dion a vorbit deschis despre lupta sa cu...

Doi jucători din Premier League, în vârstă de 19 ani fiecare, arestați pentru viol

Premier League este fără îndoială unul dintre cele mai prestigioase și urmărite campionate de fotbal din întreaga lume, însă, în ciuda renumelui său și...
Ultima oră
Pe aceeași temă