12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialiPhone 6S, la câteva ore distanță de lansare. Ce noutăți va aduce...

iPhone 6S, la câteva ore distanță de lansare. Ce noutăți va aduce Apple

Mult așteptatul telefon iPhone 6S va fi lansat de Apple, miercuri seară, și va fi disponibil pentru vânzare o săptămână mai târziu, potrivit The Independent

A devenit deja o tradiție ca Apple să lanseze telefoanele iPhone la începutul lunii septembrie și să dea drumul vânzărilor o săptămână mai tâziu. Toate telefoanele iPhone, începând cu 4S, au fost arătate publicului în primele zile ale acestei luni. 

Chiar dacă la lansarea telefonului vor fi multe noutăți, aspectul noului iPhone nu intră în această categorie. Apple a anunțat deja că iPhone 6S și iPhone 6S Plus (versiunea mai mare) vor păstra designul modelelor anterioare. 

Tehnologia ”Force Touch” va fi piesa de rezistență a telefonului. Această tehnologie permite ecranului telefonului să evalueze cât de tare este apăsat. 

De asemenea, mai multe scurgeri de informații din companie sugerează că, telefonul va avea o cameră cu senzori mai puternici și va realiza imagini de o mai mare calitate. Totodată, și camera din față va fi îmbunătățită. Astfel, camera din față ar putea avea și bliț pentru a permite realizarea fotografiilor pe întuneric. 

Potrivit zvonurilor, citate de The Independent, și camera va beneficia de tehnologia ”Force Touch”. 

Totodată, pe noul telefon va exista mai mult spațiu în care va fi incorporată mai multă baterie. Astfel, iPhone-ul va putea fi folosit mai mult timp. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă