18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialMio lansează o cameră video cu GPS încorporat și alerte radar actualizate...

Mio lansează o cameră video cu GPS încorporat și alerte radar actualizate pe viață

Mio Technology, unul dintre cei mai renumiți producători de dispozitive GPS la nivel mondial, lansează pe piața locală MiVue 568 Touch, camera video cu GPS încorporat și cu alerte radar care anunță șoferii de camerele de supraveghere amplasate pe traseu.

Mio MiVue 568 Touch dispune de un ecran tactil de 2,5 inci sensibil la atingere, care îl face mai ușor de utilizat și de un receptor GPS încorporat care permite urmărirea traseelor. Mai mult, acesta înregistrează secvențe video, direcția, viteza, precum și coordonatele geografice și le sincronizează cu Google Maps. Noul model din gama MiVue semnalează locurile unde sunt amplasate camerele video atât vizual cât și sonor, indicând pe ecran viteza curentă a autovehiculului, limita legală, precum și distanța rămasă până la respectivul punct de supraveghere. Utilizatorii au posibilitatea de a-și actualiza gratuit baza de date, pe toată durata de funcționare a camerei video Mio MiVue 568 Touch.

Suportul rotativ de montare a produsului ajută la reglarea camerei la unghiul dorit, precum și la colectarea dovezilor video într-un timp scurt, astfel încât să poată fi înregistrată orice mișcare din jurul automobilului.

Imagini mai luminoase și mai clare

Mio MiVue 568 Touch are o dimensiune a diafragmei de F1.8 care permite să intre mai multă lumină. Acest lucru duce la înregistrări mai clare chiar și în condiții de luminozitate scăzută.

Camera cu unghi larg, de 130 grade, va înregistra clipurile video la o rezoluţie Full HD (1920X1080p la 30 fps). Fişierele comprimate cu ajutorul tehnologiei H.264 oferă o calitate excelentă a imaginii la o dimensiune redusă.

Martorul ocular din parbriz

Senzorul G integrat, cu 3 axe, înregistrează direcţiile de deplasare pe o diagramă cu unde. Aceasta va arăta punctul de provenienţă și forța impactului, chiar și în cazul unei coliziuni auto din spate, devenind astfel martorul ocular de încredere în relația cu asiguratorul. Mai mult, atunci când senzorul de șoc va depista o modificare neașteptată a mișcării autovehiculului, Mio MiVue 568 Touch va înregistra evenimentul, iar clipul rezultat va fi protejat de ștergerile accidentale.

După conectarea dispozitivului la computer, vor putea fi analizate direcția de mers și datele rezultate în urma unei eventuale coliziuni.

De asemenea, șoferii pot comuta de la modul înregistrare la cel foto pentru a putea realiza fotografii ale exteriorului mașinii și pentru a evidenția eventualele dovezi ale impactului. Imaginile astfel rezultate vor include și coordonatele GPS, care să permită elucidarea circumstanțelor producerii unui accident.

Înregistrare ciclică automată

După întroducerea cheii în contactul autovehiculului, Mio MiVue 568 Touch va porni automat și va începe înregistrarea, cu condiția să fie asigurată alimentarea continuă a echipamentului. Atunci când memoria cardului introdus se umple, funcția de filmare ciclică va șterge din clipurile și imaginile neprotejate pentru a oferi înregistrare continuă.

Supravegherea mașinii în parcare

Mio Mivue 568 Touch integrează funcția Parking Mode, pentru o supraveghere continuă a locului unde este parcat autoturismul. La detectarea oricărei mișcări în raza senzorului, dispozitivul va începe înregistrarea automat. În plus, șoferii pot opta pentru  modul de înregistrare continuă, funcție disponibilă la conectarea kit-ului opțional de alimentare constantă.

Specificații tehnice

Ecran de 2,5 inci
Înregistrare Full HD la 1080p cu tehnologia de compresie H.264
GPS încorporat
HDR – high dynamic range pentru imagini clare în conditii de iluminare redusă sau puternică
Bază de date pentru camerele de pe traseu
Senzor G cu 3 axe
Cameră cu unghi larg, de 130 de grade
Mod de fotografiere care permite marcarea coordonatelor geografice
Funcție Parking Mode – ce permite o supraveghere continuă a locului unde este parcat autoturismul
Microfon încorporat
Dimensiuni: 64mm X 65,1 mm X 36,5mm
Greutate: 92 g

Cele mai citite

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...

O rețea vietnameză de trafic de migranți, care cerea între 15.000 și 18.000 euro de migrant, a fost destructurată

O operațiune comună la care au participat autoritățile de aplicare a legii din Franța și Regatul Unit, cu sprijinul Europol, a dus la dezmembrarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă