10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialPeriuţa de dinţi pentru jocuri

Periuţa de dinţi pentru jocuri

Noua companie Grush din San Francisco are un proiect în curs de dezvoltare pentru prototipul unei periuţe de dinţi unice care face periatul distractiv prin încorporarea unor aspecte de joc video.

Sistemul Grush constă într-o periuță de dinți controlată prin WiFi acompaniată de jocuri iOS și Android. Copiii trebuie să monteze un smartphone pe oglinda din baie cu ajutorul unui dispozitiv special construit, iar apoi să selecteze unul dintre jocurile Grush.

Componenta de gaming a celor de la Grush utilizează un senzor încorporat de mișcare și un transmițător wireless pentru a urmări mișcările periuței de dinți, cum ar fi cea de rotație, cea de periere și intensitatea acestora. Datele sunt apoi trimise la periuţa de dinţi care se transforma în mod eficient într-un controler de jocuri video.

Grush colectează datele periajului şi le stochează pe cloud. Părinţii pot accesa aceste informaţii printr-o aplicaţie de tip panou de control, iar apoi o pot trimite mai departe dentistului familiei.

Această periuţă îţi va face copilul să nu mai uite să se spele pe dinţi. Grush are jocuri distractive şi în acelaşi timp instructive, în care copilul tău va trebui să se lupte cu monştrii dinţilor care se ascund printre dinţi, să piloteze avioane sau să aibă grijă de animale virtuale.

E utilă şi pentru părinţi deoarece vei putea şti dacă copilul tău s-a spălat pe dinţi şi cât de bine a făcut-o, iar dacă vrei o părere în plus poţi oricând să îi arăţi dentistului tău graficul copiilor şi vei afla exact datele necesare.

Periuţa de dinţi Grush a fost gândită pentru copii mai mari de trei ani. Sistemul Grush constă într-o periuță de dinți controlată prin WiFi acompaniată de jocuri iOS și Android. Grush are jocuri distractive şi instructive, în care copilul tău va trebui să se lupte cu monştri dinţilor, să piloteze avioane sau să aibă grijă de animale virtuale.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă