15 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialPrinteer: o imprimantă 3D pentru copii

Printeer: o imprimantă 3D pentru copii

Faceți cunoștință cu Printeer: o imprimantă 3D plină de culoare, care este proiectată pentru a fi pe placul copiilor. Pare distractivă, cu piese viu colorate afișat în condiții de siguranță în spatele panourilor clare de plexiglas, și care își propune să fie o joacă de copil utilizarea ei – folosind software-ul de design pentru obiect care va rula pe un iPad.

Ca să poți să faci obiecte cu Printeer nu va trebui să ai cine știe ce abilități speciale sau să te chinui cu vreun calculator. Fiind o aplicație pentru tabletă poți desena ceva cu degetul și să apeși butonul de printare și gata. Sau cel puțin așa ni se promite.

Imprimantele 3D tradiționale au nevoie de multe configurari pentru a fi operaționale. Software-ul lui Printeer efectuează toți acei pași complicați pentru tine, în cloud. Pentru a asigura fiabilitatea, are construit un sistem robust care urmărește fiecare lucrare pe care vrei să o imprimi.

În timp ce imprimantele 3D trec de la noutăți doar pentru cunoscători la piața mainstream, apar nișe suplimentare care vizează anumite categorii de consumatori. Copiii sunt o alegere evidentă pentru care să se creeze un tip separat de imprimante 3D.

Producătorii de ciocolată și jucării, Hasbro și a Hershey deja văd profitul, gândindu-se la toate oportunitățile rezultate din dulciurile sau jucăriile imprimate și lucrează la dezvoltarea propriilor imprimante 3D.

Compania din Santa Barbara se bazează foarte mult pe partea educațională a produsului, fiind în parteneriat cu școli locale din California și încercând să introducă Printeer în programele after-school. Scopul lor declarat este de a vinde unui număr cât mai mare de școli.

(Sursă foto: www.3ders.org)

Cele mai citite

Mesajul Înaltpreasfinţitului Părinte Mitropolit Nifon, cu ocazia Zilei Independenței Naționale a României

Înaltpreasfinţitul Părinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Târgoviştei, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Independenței Naționale a României. „Cu bucurie în suflete, celebrăm Ziua Independenței Naționale...

Prins în timp ce comercializa peste 2 kilograme substanță cristalină 4-MMC

La data de 10 mai 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Oradea au decis să...

Un sfert din liniile STB vor circula pe trasee modificate în acest weekend

Majoritatea troleibuzelor, un sfert din tramvaie și o parte semnificativă din autobuze vor circula pe trasee modificate în acest weekend (11 și 12 mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă