17.3 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialTop 5 gadgeturi la purtător

Top 5 gadgeturi la purtător

Tehnologiile iși continuă miniaturizarea, astfel că orice gadget se poate transforma într-un mic accesoriu ușor de purtat și de folosit oriunde și oricând. Iată un top 10 cele mai tari gadgeturi la purtător.

Pebble Steel

Peeble Steeel nu este doar ce mai bun ceas inteligent produs vreodată, este planul ideal pentru purtarea gadgeturilor în lumea reală. Nu e touchscreen, dar are o baterie ce ține 5 zile. Are un design clasic, este ieftin și are peste 1000 de aplicații compatibile.

Fitbit Flex

Dacă cea mai mare realizare din această săptămână a ta este un nou record în lumea virtuală pe Xbox, brățara Fitbitt Flex este acel lucru ce te trage de pe canapea și te introduce în lumea sănătății. Ți ai atins obiectivul daca s-au aprins toate led-urile de pe ea, indiferent că îți monitorizezi pașii sau alegi să alergi în parc.

Jawbone UP24

 Vrei să te menții în formă? Ai nevoie de un somn mai bun? Sigur că da. Brățara Jawbone up 24, acum cu bluetooth, te poate ajuta. Cu o baterie ce ține în jur de 7 zile, această brățară vibrează atunci când ai lenevit prea mult în pat dimineața.

Nike TR1

Acest produs de la Nike face parte dintr-o nouă categorie de gadegeturi sport, oferind o alternativă celor care nu dorec antrenorilor personali sau să meargă la sală. Cu senzorii speciali încorporați, Nike TR1, este un produs revoluționar atât pentru cei începători, cât și pentru profesioniști când vine vorba de alergare sau alte exerciții de fitness.

Garmin Forerunner 620

Garmin combină touchscreen-ul cu butoanele fizice, are capabilități Wi-Fi, încărcare prin USB și vine cu o centură cu senzor încorporat pentru monitorizarea pulsului. Pare rețeta perfectă pentru cei ce iți înregistrează antrenamentele de alergare.

 

Cele mai citite

Ciolacu face un spital nou la Constanța dacă localnicii aleg un președinte de CJ din PSD

Premierul Marcel Ciolacu le promite locuitorilor din Constanța că statul va construi în zonă un spital județean nou, dar le atrage atenția că trebuie...

Cod galben de vreme rea în 14 județe! Care sunt zonele vizate de avertizare

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată şi ploi însemnate cantitativ, valabilă pe parcursul zilei...

Din 13 mai, o nouă ediție Tezaur: Dobânzi neimpozabile de până la 6,85% pe an la titlurile de stat

Românii pot investi, începând de luni, 13 mai, în titlurile de stat TEZAUR, cu maturități de 1 și 3 ani, cu dobânzi anuale de...
Ultima oră
Pe aceeași temă