10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialUrmătorul joc Legend of Zelda disponibil pe Wii U în 2015

Următorul joc Legend of Zelda disponibil pe Wii U în 2015

La conferința de presă a Expoziţiei Electronic Entertainment (E3), Nintendo ne-a oferit un teaser la primul joc din seria "Legend of Zelda", care urmează să fie relansat pentru Wii U. Deşi nu avem nimic concret încă, Nintendo a confirmat că următorul joc Zelda va fi disponibil pe consola Wii U în 2015.

Nintendo Wii U nu se descurcă nici pe departe la fel de bine pe cât o fac competitorii săi de la Sony şi Microsoft, în ciuda faptului că este extrem de distractiv şi are o serie de jocuri potrivite oricărui membru al familiei. Fanii Nintendo şi-au exprimat speranţa că vânzările consolei vor creşte cel puţin de fiecare dată când are loc o lansare importantă a vreunui joc, aşa cum s-a întâmplat şi la lansarea recentă a "Mario Kart 8".

Chiar dacă mulţi dintre fanii companiei au declarat că vor cumpăra consola pentru a juca "Mario Kart", "Super Smash Bros" sau "The Legend of Zelda", devine din ce în ce mai greu să susţii faptul că Nintendo ar putea să îşi readucă vânzările pe linia de plutire şi chiar să concureze cu cei de la Sony şi Microsoft bazându-se doar pe vânzarea de jocuri proprii.

Deşi nu se ştie nimic concret încă, nici un titlu sau măcar o dată sigură de lansare, Nintendo a confirmat că următorul joc Zelda va ateriza pe consola Wii U în 2015. La capitolul vânzări Nintendo este cu mult în urma celor de la Microsoft şi Sony.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă