12.8 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO: Classic SmartWatch, un gadget polonez ieftin, rezistent la apă și cu...

VIDEO: Classic SmartWatch, un gadget polonez ieftin, rezistent la apă și cu o autonomie de 3 zile în modul activ

Krüger & Matz, o companie poloneză de gadget-uri, smartphone-uri, tablete și periferice aduce pe piață cel mai versatil model de smartwatch la un preț de tip entry level. Classic SmartWatch poate fi sincronizat cu orice smartphone care operează pe Android și iOS, iar lucrurile interesante nu se opresc aici. În cazul Android, dispozitivul este compatibil și cu smarthone-urile care au versiuni de tip Jelly Bean sau Ice Cream Sandwich, potrivit site-ului companiei krugermatz.com.

Gadget-ul are un procesor Aster MediaTek MT2502, sistem de operare LinkItem Linux şi suportă conexiuni de tip Bluetooth 4.0 Low Energy. Informaţiile sunt afișate pe un display de 1.6 inch policolor cu rezoluţie 240×240. Acumulatorul de 315mAh promite cel puțin trei zile timp de utilizare normală și aproape 8 zile în modul stand by.

Noul smartwatch poate funcţiona şi ca telefon mobil, pentru că are microfon încorporat și difuzor stereo pentru preluare de apeluri și discuții.Modul funcționează ca un hands-free și e ideal atunci când conduci, nu mai ești nevoit să atingi telefonul poți răspunde direct prin contact cu display-ul gadget-ului.  

Mai mult, utilizatorul poate să aleagă direct din listă numărul pe care doreşte să-l apeleze sau poate să îl formeze manual. O altă funcţie utilă este cea pentru trimiterea de mesaje email şi SMS, folosind template-urile de mesaje existente. În plus, dispozitivul poate controla și player-ul audio dar și camera foto.

Are o carcasă de grafit, o curea din silicon negru și certificat IP67, rezistent la praf și apă. Prețul unui astfel de device prin comandă ajunge undeva la 90 de euro.

Cele mai citite

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...
Ultima oră
Pe aceeași temă