21.4 C
București
luni, 3 iunie 2024
AcasăSpecialZgarda Voyce îți permite să știi când ceva nu e în regulă...

Zgarda Voyce îți permite să știi când ceva nu e în regulă cu câinele tău

Chiar dacă vrem să credem că știm atunci când ceva nu e în regulă cu prietenii noștri patrupezi, nu ne-ar strica puțin ajutor. La Consumer Eletronics Week de la New York a fost prezentat Voyce o bandă de sănătate portabilă care înregistrează obiceiurile și sănătate câinelui tău.

i4C Innovations spune că tehnologia folosită de zgarda Voyce a fost dezvoltată în colaborare cu ingineri biomedicali, experți canini și Universitatea Cornell. Prima parte din abordarea în trei părți a companiei implică folosirea aceste zgărzi pentru a crea o imagine mai clară a obiceiurilor și sănătății câinilor.

Banda este ajustabilă pentru a încăpea pe gâturi de grosimi între 30.5 cm și 81 cm, cântărește mai puțin de 170 de grame, inclusiv cureaua, și împiedică pătrunderea prafului și a apei. Există un buton multifuncțional în față și un indicator LED de status. Înăuntru are un accelerometru pe 3 axe, un microcontroller care proceseaza datele și analizează algoritmii si o baterie Li-Pol care durează o săptămână până este nevoie să o încarci prin micro-USB.

La fel ca similara zgardă PetPace, tehnologia monitorizează semnele vitale ale câinelui, precum tensiunea și respirația, nivelurile de activitate, caloriile arse și alți indicatori ai sănătății.

Dispozitivul înregistrează și notează nivelurile de sănătate și activitate în fiecare zi pentru a oferi o mai bună înțelegere a comportamentului câinelui, a dietei, exercițiilor și obiceiurilor acestuia și pentru a se asigura că este sănătos tun. Acest dispozitiv îi ajută pe stăpâni să poată observa mai ușor schimbările care ar putea indica existența unei probleme de sănătate a câinelui. Un portofoliu cu toate datele este disponibil pe calculator sau telefon.

Cei care vor folosi acest dispozitiv vor primi și ponturi, memento-uri, sfaturi și limkuri către articole relevante scrise de experți precum Dr. Alexandra Horowitz și Dr. Andy Roark. Programul poate ajuta și medicii veterinari să observe exact ce s-a schimbat în comportamentul câinelui între vizite.

Voyce va fi lansat la sfârșitul verii pentru 299 de dolari.

Sursă foto:www.gizmag.com

Poza 1

Zgarda Voyce are o tehnologie care monitorizează semnele vitale ale câinelui, precum tensiunea și respirația, nivelurile de activitate, caloriile arse și alți indicatori ai sănătății.

Poza 2

Banda este ajustabilă pentru a încăpea pe gâturi de grosimi între 30.5 cm și 81 cm, cântărește mai puțin de 170 de grame, inclusiv cureaua, și împiedică pătrunderea prafului și a apei.

Cele mai citite

Ministerul Finanțelor va împrumuta peste 6 miliarde de lei în luna iunie

Ministerul Finanţelor (MF) a planificat, în luna iunie 2024, împrumuturi de la băncile comerciale în valoare de 6,2 miliarde de lei, la care se...

CEDO obligă statul român să plătească despăgubiri de 7500 de euro unei femei transgen

Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a aprobat o decizie care obligă statul român să plătească despăgubiri de 7500 de euro, plus cheltuieli de...

Mesagerul de pace al Papei Francisc, cardinalul Zuppi, va merge la Moscova și la Kiev

Cardinalul Matteo Zuppi, mesagerul Papei Francisc în vederea restabilirii păcii în Ucraina, urmează să ajungă la Moscova și la Kiev. Cardinalul Zuppi și-a exprimat disponibilitatea...
Ultima oră
Pe aceeași temă