18.9 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSpecial(P) Marea Sărbatoare a reducerilor te așteaptă la Dwyn Shop

(P) Marea Sărbatoare a reducerilor te așteaptă la Dwyn Shop

Dwyn Shop iti pregateste o serie de surprize placute  in data de 18 noiembrie 2016, reduceri substantiale de pana la 70% la peste 5000 de produse ce te astepta sa le comanzi, simplu si rapid din fata calculatorului tau!

Asa cum ne-a obisnuit Dwyn Shop lanseaza oferte atractive pentru orice tip de consumator si cu siguranta si acum, in ziua mult asteptata de Black Friday  vom fi placut surpinsi de promotiile oferite pentru toate tipurile de produse.

Ce trebuie sa stim despre Dwyn Shop, in cazul in care inca nu ati luat contact cu ei pana in momentul de fata? Dwyn Shop este un magazin atat online cat si fizic unde puteti incerca si vizualiza o gama cat mai diversificata de produse ce stau la dispozitia consumatorului.

Ele acopera o mare parte din tot ceea ce noi oamenii avem nevoie in viata de zi cu zi, astfel incat aici vom putea gasi produse cat mai diferite incepand de electrocasnice, sau produse electrice, produse de ingrijire personala,  sau cele mai noi gadgeturi de la laptopuri, tablete si alte componenente de IT, pana la articole de gradinarit,  sau articole si accesorii auto.

Tot in magazinul Dwyn Shop vom putea gasi si foarte multe articole pentru copii si bebelusi, articole ce vin in ajutorul proaspetelor mamici  avand si posibilitatea asa cum bine stim cu totii sa le comandam online.

Acum ca s-au facut si prezentarile, in cazul in care mai erau si necunoscatori, nu mai ramane decat sa asteptam deschiderea sesiunii de Black Friday, pentru a putea beneficia de promotiile cat mai diversificate asa cum ne-a obisnuit de fiecare data Dwyn Shop.

Vino si bucura-te de multitudinea de reduceri din oferta de Black Friday de pe pagina dwyn.ro in data de 18 noiembrie!

 

Cele mai citite

Taylor Swift, comparată cu Madonna, Michael Jackson sau Beatles. Marius Moga: “Cred că este un fenomen”

Taylor Swift este un fenomen global și un adevărat titan în industria muzicală. Cu 14 premii Grammy la activ, dintre care patru pentru albumul...

Consiliul Concurenței dorește o liberalizare a pieței de taximetrie

Consiliul Concurenţei doreşte o liberalizare a pieţei de taximetrie, soluţia fiind, pe de o parte, întărirea reglementării pe zona de transport alternativ, iar pe...

Accident pe autostrada Transilvania. Un bărbat a murit

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a pierit sâmbătă, 25 mai 2024, într-un tragic accident rutier petrecut pe autostrada Transilvania. Bărbatul a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă