20.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecial3 ponturi atunci cand te plictisesti la birou

3 ponturi atunci cand te plictisesti la birou

Ești la birou si ai o zi in care nu prea ai nimic de facut? Stiu,  asta nu se intampla foarte des dar se poate intampla. Exista varianta sa te joci pe mobil, sa stai pe facebook dar ar fi putin incomod sa iti schimbi pozitia de pe scaun si in loc sa privesti un monitor sa te uiti pe display-ul de 5 sau 6 inci al smartphone-ului tau.

Prin urmare, daca vrei sa te relaxezi la birou fara sa atragi atentia asupra ta, in conditiile in care ai oricum ai blocat accesul la facebook sau alte site-uri de socializare, ramane ca alternativa jocurile de pe site-urile de profil. Dar se poate intampla ca desktop-ul de la birou sau laptop-ul sa aiba un procesor dual-core de maxim 2 Ghz, maxim 4 GB RAM si mai mult ca sigur ca la o asa configuratie, chiar daca are instalat Windows 7 e o aventura sa joci jocuri complexe care necesita update-uri java sau flash.

Pentru astfel de situatii am 5 ponturi asa cum ti-am promis de la inceput

1. Incearca  sa te intorci la copilarie si sa te joci asa cum o faceai odata. Alege sa colorezi intr-un joc care te va teleporta in timp. Veverita de colorat este un joc de colorat in care trebuie sa folositi paleta de culori care va este pusa la dispozitie de catre joc ca sa dati culoare veveritei dupa cum va dicteaza imaginatia. Puteti sa folositi ce culori doriti, paleta bogata va ofera cele mai dragute culori. Cu ajutorul pensulei luati cate o culoare si aplicati-o pe portiunea de desen pe care vreti sa o colorati. Jocul de colorat va va dezvolta creativitatea si simtul artistic ca sa faceti cele mai frumoase desene folosind combinatii de culori. Jocul Veverita de Colorat a fost jucat pana acum de aproape 2.000 de persoane.

2. Incearca sa dialoghezi cu colegii tai. Sigur vei gasi informatii interesante pe care le poti share-ui cu ei si offline.

3. Deconecteaza laptop-ul de la net si intra pe site-ul Google. Probabil te intrebi ce sa faci pe un site fara internet. Raspunsul e simplu. Te joci. Compania americană ți-a pregătit o surpriză. Exista un joc ascuns inserat în cadrul celui mai popular browser de pe net, pe care il poti accesa, paradoxal, DOAR in modul offline.

Practic, mesajul de eroare de la Chrome care apare atunci cand ramai fara internet s-a transformat dintr-un text cu conținut tehnic într-un joc interactiv 2D.

Jocul se numește ,,Run T-Rex, run!”, iar personajul este un dinozaur T-Rex.

Jocul pornește cu ajutorul tastei space după care se folosesc săgețile pentru navigare. Tot cu butonul space sari peste cactușii care vin spre tine. Ca și grafică jocul seamănă cu Space Impact de pe telefoanele Nokia 3310. Interesant este faptul că jocul se poate folosi și pe smartphone-urile cu Android, Windows Phone și iOS dacă au Google Chrome instalat, doar că în cazul mobilelor  trebuie apăsat ecranul pentru ca jocul să pornească și apoi folosești touchscreen-ul pentru control.

Cele mai citite

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, crede că oxigenul este un gaz inflamabil. Nicușor Dan, primarul Capitalei, îl crede

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, politician foarte cunoscut în cadrul USR, susține că oxigenul este un gaz inflamabil. Inclusiv în prospectele unor produse tip...

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...

Asfaltări din bani publici în curțile votanților PSD la Râmnicu Sărat

În Râmnicu Sărat, Administrația Domeniului Public (ADP) a fost acuzată de practici discutabile în contextul campaniei electorale. Din imaginile surprinse se poate observa...
Ultima oră
Pe aceeași temă