12.9 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecial5 pași pentru a obține imagini reușite cu telefonul mobil

5 pași pentru a obține imagini reușite cu telefonul mobil

Cele mai multe telefoane inteligente au aplicații de editare a fotografiilor încorporate, însă, pentru a obține poze mai bune, poți folosi aplicația gratuită Adobe Photoshop Express, creată pentru dispozitivele iOS și Android, conform Mashable.com. 

Citește mai jos cum să obții fotografii mai bune pe telefon, editându-le în cinci pași. 

1. Decuparea presupune tăierea imaginii la o anumită dimensiune sau în funcție de o anumită suprafață. Există fotografii în care apar persoane în plus sau diverse obiecte în cadru. Pentru a rezolva această problemă, trebuie să folosești opțiunea ”Crop”. 

2. Accentuarea reprezintă soluția pentru fotografiile neclare care apar adesea pe Internet. Deși o astfel de poză nu se poate modifica, există soluții pentru a obține o imagine limpede. Aplicația Adobe Photoshop Express permite reglarea clarității și intensitatea imaginii, în funcție de preferințe.

3. Detectarea și corectarea ochilor roșii este opțiunea prin care putem face să dispară ochii colorați din fotografii. Corectarea se realizează automat – prin atingerea unui buton în formă de ochi – sau manual. Această aplicație poate detecta inclusiv ochii animalelor.

4. Îndepărtarea impurităților se face prin simpla apăsare a butonului în formă de bandaj. Punctele negre, murdăria sau praful pot fi șterse prin opțiunile de editare din meniul aplicației.

5. Reglarea luminozității se face printr-un buton compus din trei linii orizontale, controlat manual. 

Deși smartphone-urile își îmbunătățesc camerele cu fiecare dispozitiv nou, programele de editare rămân, în continuare, soluția pentru obținerea unor imagini mai bune. 

Cele mai citite

Premieră mondială! Taxa pe care trebuie să o plătești dacă vrei să vizitezi Veneția

Veneția, una dintre cele mai frumoase și vizitate destinații din lume, se confruntă de mult timp cu provocări legate de turismul de masă, iar...

Rafael Nadal, ca-n vremurile bune! Spaniolul s-a calificat în runda a doua a turneului ATP Masters 1.000 de la Madrid

Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal, în vârstă de 37 de ani, a obținut o victorie impresionantă joi, calificându-se în runda a doua a...

Regele Charles își reia activitățile publice. “A înregistrat progrese încurajatoare în tratamentul împotriva cancerului”, afirmă medicii

Regele Charles al Marii Britanii va reveni săptămâna viitoare la îndatoririle publice pentru prima dată de când a fost diagnosticat cu cancer. Acesta face...
Ultima oră
Pe aceeași temă