21.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialAflă cât costă cel mai ieftin telefon din România, cu bluetooth, cameră...

Află cât costă cel mai ieftin telefon din România, cu bluetooth, cameră video și radio!

Ce ați spune dacă ați găsi un telefon clasic, un downphone (anti smartphone, telefon cu butoane) dotat cu bluetooth 2.0, slot micro USB 2.0, camera foto-video de tip VGA, cu mp3 player, radio FM și jocuri la doar 79 de ron. 

Allview L5 Easy este un telefon Dual-SIM special conceput pentru persoanele practice, care își doresc un telefon ușor de utilizat. Cu un meniu intuitiv și simplu, funcțiile de bază ale telefonului pot fi personalizate și modificate în funcție de preferințele fiecăruia cât mai ușor. Display-ul de 1,77” redă culori vii și intense, se arată într-un comunicat al companiei.

Allview L5 Easy este disponibil în două culori, alb și negru. Cel alb are dungă transversală ce unește carcasa din spate de cea frontală, albastră, iar telefonul în varianta neagră are dungă verde.

Are o baterie polimer Li-Ion de 700 mAh și are o autonomie pentru convorbiri de 5 ore și o perioadă de stand by de până la 5 zile.

Modelul include un ecran de tip TFT cu o diagonala de 1,77″ și reproduce 262.ooo de culori, are memorie interna de 4MB și suportă card micro SD de până la 32 GB. Are doar 14,6mm în grosime și cântărește 71g.

Allview este recunoscut ca brand inovativ in România pe piața de smartphone-uri. 

Cele mai citite

După toate celelalte probleme, companiile vor fi lovite și de greva la Registrul Comerțului

Greva la Registrul Comerțului este de natură să afecteze companiile din România, explică un articol publicat pe site-ul termene.ro. Sindicatul Angajaților din Oficiul Național al...

Tapetul din living: Sfaturi utile pentru alegere și îngrijire

Livingul este spațiul în care petrecem o bună parte din timpul liber de acasă, fie că o facem pentru a ne relaxa sau pentru...

Ce Este TOKERO Level Up Token? Tot Ce Trebuie Să Știți + Bonus!

Crypto exchange-ul românesc Tokero nu numai că și-a consolidat poziția pe piața financiară digitală, dar se pregătește să facă un pas uriaș înainte cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă