16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialAmazon intră în concurenţă cu Microsoft şi Google. Ce servicii a lansat

Amazon intră în concurenţă cu Microsoft şi Google. Ce servicii a lansat

Amazon a anunţat, miercuri, lansarea unui serviciu de mesagerie electronică şi a unui calendar electronic pentru companii, prin care retailerul online va intra în concurenţă cu Microsoft şi Google, informează Mediafax.

Noul serviciu, WorkMail, va permite utilizatorilor săi să trimită e-mailuri şi să organizeze o agendă comună de sarcini, folosind programele obişnuite de administrare a mesageriei electronice (client de e-mail), a anunţat Amazon, într-un comunicat.

Noul serviciu va putea fi utilizat folosindu-se programe precum Microsoft Outlook şi aplicaţiile de e-mail din sistemele de operare Android (Google) şi iOS (Apple), a mai spus grupul Amazon.

Fiecare utilizator va trebui să plătească 4 dolari pe lună pentru a avea acces la acest serviciu, care va oferi un spaţiu de stocare de 50 GB.

WorkMail reprezintă o nouă etapă de diversificare a serviciilor oferite de Amazon.

Lansat ca o simplă librărie online, retailerul Amazon şi-a dezvoltat foarte mult activitatea în ultimii ani, lărgindu-şi gama de produse pe care le vinde şi dezvoltându-se în sectoare diferite.

Amazon a devenit astfel un actor important în sectorul informaticii dematerializate (cloud) şi închiriază pentru multe alte servicii centrele de date ale diviziei sale AWS.

Pe de altă parte, Jeff Bezos, fondatorul şi directorul executiv al Amazon, a anunţat, în august 2013, că va cumpăra în nume personal, pentru o sumă de 250 de milioane de dolari, cotidianul The Washington Post.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

GALERIE FOTO. Sexy-fotbalista Madelene Wright, cu biciul în mână în fața fanilor

Sexy-fotbalista Madelene Wright le-a crescut pulsul admiratorilor de pe Instagram cu cea mai recentă postare, în care și-a promovat pagina de OnlyFans cu ajutorul...

Raed Arafat trimite o echipă de experți la Slănic Prahova în urma surpării de teren

Secretarul de stat Raed Arafat, şeful DSU, a precizat joi că o echipă de experţi urmează să ajungă la Slănic Prahova pentru a evalua...
Ultima oră
Pe aceeași temă