10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialAplicația Marco Polo te ajută să îți găsești telefonul

Aplicația Marco Polo te ajută să îți găsești telefonul

De câte ori nu se întâmplă să nu îți găsești telefonul mobil prin casă? Să îți cadă printre pernele canapelei sau să îl uiți în baie? Cum telefonul "dispare" de cele mai multe ori atunci când chiar avem nevoie de el, iar dacă e pe silenţios căutarea lui devine extrem de frustrantă, s-a inventat o aplicaţie care să te ajute să îl găseşti repede şi care face căutarea mult mai amuzantă. De acum poți să îți strigi telefonul și el îți va răspunde.

Aplicația Marco Polo, creată de dezvoltatorul și designerul Matt Wiechec din Toronto, te poate ajuta să îți găsești smartphone-ul prin casă ajutându-te de comenzi vocale. Folosind această aplicație, tot ce trebuie să faci este să strigi tare "Marco", iar telefonul îţi va răspunde cu "Polo" indicându-ţi locul în care se află.

Cuvintele pe care le foloseşti pentru a căuta telefonul pot fi personalizate de către utilizator, astfel că îţi poţi striga telefonul în orice fel doreşti, această funcţie făcând aplicaţia şi mai amuzantă.

Desigur că unii vor considera această aplicaţie cvasi-inutilă deoarece poţi oricând să rogi pe cineva să te sune sau pur şi simplu, poţi să încerci să îţi dai seama unde ar putea fi şi să îl cauţi. Totuşi, faptul că telefonul răspunde la comenzi şi poţi să îţi dai seama cât de aproape eşti de el, ajută mai mult decât să cauţi telefonul orbeşte în cazul în care acesta este pe silenţios.

Mai mult, această aplicaţie ar putea fi foarte distractivă pentru copii, părinţii putând să ascundă smartphone-ul şi apoi să lase copilul să îl găsească, într-o versiune modernă de-a v-aţi ascunselea.

Cu aplicația Marco Polo tot ce trebuie să faci este să strigi "Marco", iar telefonul îţi va răspunde cu "Polo" indicându-ţi locul în care se află. Un alt fel de distracție în familie: v-ați ascunselea cu copiii, dar în loc să te ascunzi tu, asculți telefonul, iar copilul îl poate găsi strigând după el.

Cele mai citite

George Simion dezminte ideea că el sau partidul AUR ar fi făcut “blat” cu PSD

Președintele partidului AUR, George Simion, dezminte ideea că ar fi făcut un "blat" cu PSD și avertizează că informațiile care susțin acest lucru sunt...

Premieră! Petrocub Hînceşti, campioana la fotbal a Republicii Moldove

Echipa de fotbal Petrocub Hînceşti a scris istorie în Republica Moldova, devenind pentru prima dată campioană națională, după remiza obținută sâmbătă, 1-1, pe terenul...

Șeful Lufthansa își exprimă frustrarea în legătură cu problemele Boeing

Întârzierile de livrare a avioanelor de la Boeing sunt „extrem de enervante” și costă Lufthansa foarte mulți bani, dar constructorul american de avioane ar...
Ultima oră
Pe aceeași temă