20.6 C
București
duminică, 2 iunie 2024
AcasăSpecialAtenție la gadgeturile falsificate

Atenție la gadgeturile falsificate

O femeie în vârstă de 39 de ani a fost prinsă în flagrant de poliție în timp ce oferea spre vânzare un telefon mobil, replică a unuia original.

Poliţia Capitalei a fost sesizată, marți seară, de către un tânăr în vârstă de 23 de ani cu privire la faptul că, în urma unei discuţii purtate cu cea în cauză prin intermediul unui site de vânzări, a achiziţionat de la aceasta un telefon mobil pentru care a plătit suma de 1.600 de lei.

Ulterior, în urma verificărilor, acesta a constatat că telefonul mobil cumpărat este doar o replica a modelului original pe care îl solicitase.

Imediat, persoana vătămată a determinat un cunoscut să reapeleze numărul de contact din anunţ, în vederea achiziţionării unui alt telefon mobil, ocazie cu care bănuita a oferit spre vânzare acelaşi model de telefon despre care susţinea că este original, stabilind  o întalnire în vederea cumpărării.

În jurul orei 22.50, poliţiştii Secţiei 21 s-au deplasat în locaţia indicată, respectiv Calea Crangaşi, sector 6, unde au identificat şi prins femeia bănuită de comiterea infracţiunii în timp ce încerca să vândă un telefon replică, despre care afirma ca este original.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi tentativă la înşelăciune, cu bănuita în stare de reţinere, urmând a fi prezentată magistraţilor.

Cele mai citite

Ce fac politicienii dați în mintea copiilor, de 1 Iunie

Ilustrație: Marian Avramescu Ziua Internațională a Copilului, 1 Iunie, se încadrează, anul acesta, în perioada campaniilor electorale din România pentru alegerile locale și pentru...

Real Madrid este „Regina Europei” pentru a 15-a oară. Fanii echipei madrilene au declanșat „fiesta” la Casa de Espana din București

Real Madrid a cucerit pentru a 15-a oară trofeul Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Borussia Dortmund cu scorul de 2-0...

Israelienii îi cer lui Netanyahu să încheie un acord pentru eliberarea ostaticilor

Mii de israelieni au demonstrat sâmbătă la Tel Aviv pentru a cere guvernului condus de Benjamin Netanyahu să ajungă la un acord privind eliberarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă