23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialBlack Friday începe la ALTEX, cu reduceri de până la 70%

Black Friday începe la ALTEX, cu reduceri de până la 70%

ALTEX, cel mai mare retailer electro – IT din România, dă startul promoțiilor de Black Friday în toate magazinele ALTEX și pe www.altex.ro. Începând de joi, 13 noiembrie, clienții se vor bucura de reduceri de până la 70% la peste 1000 de produse din toate categoriile: TV, laptopuri, tablete, telefoane, electrocasnice mari și mici, sisteme audio și jocuri. Campania promoțională este valabilă în limita stocurilor disponibile.

"Începem Black Friday mai devreme pentru a oferi posibilitatea clienților noștri să se bucure mai repede de produsul dorit. În plus față de prețul cel mai mic pe care îl pot găsi la noi, important este și ce înseamnă aceste produse pentru clienții noștri – o viață mai ușoară, mai amuzantă, plină de bucurii alături de cei dragi. Prin urmare am pregătit o ofertă vastă, astfel încât cei care ne vizitează să poată testa și compara produsele. De asemenea, specialiștii noștri le vor oferi toate informațiile necesare pentru a lua decizia corectă", au declarat reprezentanți ALTEX.

La fel ca la edițiile anterioare Black Friday, ALTEX România vine cu reduceri importante, în plus față de prețurile cele mai mici din piață cu care clienții sunt deja obișnuiți. De asemenea, au fost asigurate stocuri suficiente astfel încât aceștia să poată achiziționa produsele din ofertă în toată această perioadă. Nu în ultimul rând, clienții au la dispoziție servicii cu valoare adăugată, care îmbunătățesc experiența la achiziționare.

ALTEX România este liderul pieței românești de retail cu produse electrocasnice, electronice, IT, comunicații și multimedia. Prin rețeaua națională de peste 92 de magazine aflate în cele mai importante orașe din țară și magazinul online www.altex.ro, ALTEX oferă clienților o gamă variată de produse inovatoare, la cele mai avantajoase prețuri, susținute de soluții optime de finanțare. În fiecare zi, cei aproximativ 2000 de angajați ai companiei sunt dedicați livrării de soluții tehnologice de ultimă generație, care facilitează accesul consumatorilor la informație, divertisment și comunicare.

Conform sondajului Best Buy Award Survey 2013/2014 derulat de organizaţia elveţiană ICERTIAS  utilizatorii din România au ales ALTEX drept lider al secțiunii electro-IT pentru cel mai bun raport calitate-preţ în categoriile electrocasnice pentru bucatarie și electronice. De asemenea, ALTEX este liderul categoriei Electronic Chain în topul Trusted Brand publicat de Reader’s Digest. 

Cele mai citite

Dezvăluiri din viața artistei Anna Lesko. După cinci ani de singurătate, cântăreața rupe tăcerea

Anna Lesko s-a "dezbrăcat" de cuvinte la podcastul "Fain și Simplu" moderat de Mihai Morar. Artista a vorbit despre viața ei personală, regrete și...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă