18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialO nouă glumă pe tema Internetului din România: Ce este testul de...

O nouă glumă pe tema Internetului din România: Ce este testul de viteză al lui Bernie Sanders

Comentariul candidatului pentru învestitura democrată la alegerile prezidențiale din Statele Unite, Bernie Sanders, cu privire la viteza Internetului din România a stârnit numeroase reacții pe rețelele de socializare. Astfel, a luat naștere pagina Bernie Speed Test, unde internauții cu ce viteză navighează pe Internet.

„Se pare că viteza Internetului din România l-a surprins pe domnul Bernie Sanders în dimineața asta. Dar ce ar gândi Bernie despre conexiunea ta la Internet?”, este mesajul care îi întâmpină pe internauți, îndemnându-i, totodată, să facă testul.

Rezultatul testului dezvăluie diferite meme-uri cu candidatul democrat.

Citește și: Cum glumesc românii dupa ce Bernie Sanders a spus că vrea Internet ca în România

Sanders a scris, la începutul săptămânii, pe Twitter că este inadmisibil ca locuitorii din București să aibă Internet mult mai rapid decât americanii. Astfel, o agenție de turism din România i-a oferit lui Sanders bilete de avion gratuite, pentru a veni să testeze internetul din România.

„Vino la noi și testează grozavul nostru Internet. Vei avea acces nelimitat la Twitter. Ia un prieten cu tine, îți plătim noi biletele”, a transmis agenția Paravion cadidatului democrat.

Totodată, și internauții  i-au răspuns lui Sanders. În timp ce unii l-au ironizat, alții s-au declarat jigniți de declarația sa. Astfel, o persoană i-a răspuns lui Sanders că declarația sa dă impesia că americanii „se simt îndreptățiți să fie mai buni decât oricine altcineva”, ceea ce este „lipsit de respect”. Un altul internaut i-a sugerat lui Sanders să rezolve problema vizelor, astfel încât inginerii români să călătorească mai ușor în SUA și să le rezolve problema.

Mai mult, pe rețelele de socializare a apărut un afiș de campanie care scrie: „Fă ca viteza de internet a Statelor Unite să fie iarăși grozavă: Cotropește România!”

Cele mai citite

Coreea de Nord a trimis o delegație în Iran, pentru discuții economice și militare. Ambele țări avansează în domeniul nuclear

O delegație din Coreea de Nord a plecat de la Phenian spre Iran, unde urmează a fi primită de oficiali de la Teheran. Delegația nord-coreeană...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă