10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialEvoluția paginii de Facebook a lui Mark Zuckerberg

Evoluția paginii de Facebook a lui Mark Zuckerberg

De-a lungul anilor, Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook-ului, a zguduit site-ul său cu diverse schimbări ale interfeței. Uneori, au fost schimbări mici, cum ar fi posibilitatea de a "Ciupi" oameni sau de a afișa într-o versiune mini activitatea unui utilizator. Și, uneori, a fost o schimbare mare, cum ar fi 2011 introducerea Timeline-ului, care a permis utilizatorilor să posteze „evenimente de viață" și să adauge „fotografii de copertă”

De-a lungul timpului, el a fost un cameleon ce și-a transformat pagina sa pentru a evidenția toate caracteristicile noi ale Facebookului. Iată un scurt istoric cu profilul lui Mark Zuckerberg de-a lungul anilor.

2005 – Zuckerberg la o prezentare din 2011 când rețeaua de socializare se numea The Facebook și avea un design foarte simplu.

2007 – Mark avea 182 de poze și se puteau vedea schimbările care le-a făcut la profilul său. Instrumentele Facebook din partea dreapta erauscrise cu litere mici și apărea noul "Mini-Feed", unde se putea vedea activitatea utilizatorului.

2007 Decembrie – Schimbări minore la interfață, în schimb, Mark avea un păr dezordonat și părea atât de tânăr și fârâ griji.

2010 – Încă puteai să-l “Ciupești” și să vezi o listă cu membrii familiei.

2011 – Zuck își prezintă profilul în anul 2011. Odată cu introducerea Timeline-ului și a “Fotografiei de copertă”, ce conține poze cu câinele său, Bestia. De asemenea, te puteai “Abona” la pagina lui.

2012 – În anul 2012, el își descria locul de muncă ca fondator și director al Facebook-ului: “Fâcând lumea mai deschisă și mai conectată”

2012 – Eveniment de viață – Când Zuck și prietena lui Priscilla Chan s-au căsătorit în anul 2012, el a uploadat o poză drăguță de la nuntă. El a adăugat acest eveniment în Timeline-ul său.

2013 – În 2013, profilul lui Zuckerberg a primit mai multe vizualizări decât în ​​mod normal, datorită unui hacker pe nume Khalil Shreateh. El ar fi găsit un defect în sistemul Facebook-ului și a fost capabil să posteze un status pe pagina tânărului miliardar pentrua alerta comunitatea socială despre acest bug.

2014 – La început ați fost prieteni. Apoi ai devenit fan. Pe urmă te-ai putut “Abona” profilului lui Zuckerberg. Din 2013 în 2014, el a ajuns la aproximativ 10 milioane de abonați noi, ajungând la un total de peste 28 de milioame de urmăritori.

Acum nu mai apare nimic despre statusul relației și are doar o poză de profil. Pozele drăguțe cu câinele lui au fost înlocuite cu o hartă grafică ce prezintă “Toate prieteniile legate pe Facebook din întreaga lume”, conform unui comentariu de-al său.

Acesta este Mark Zuckerberg din prezent.

Sursa foto – http://mashable.com/

Cele mai citite

VIDEO. Semimaratonul Bucureștiului, câștigat de atletul kenyan Alex Nzioka Matata

Cea de-a 13 ediţie a Semimaratonului Bucureşti a fost câștigată de atletul kenian Alex Nzioka Matata, care a parcurs cei 21 de km într-o...

Donald Tusk vrea să consolideze granița Poloniei cu Belarusul

Prim-ministrul polonez Donald Tusk a declarat, astăzi, că Varșovia începe lucrările pentru consolidarea întregii granițe estice, deoarece țara se confruntă cu ceea ce el...

Localnicii curăță apele la Roșia Montană

Localnici și susținători ai Roșiei Montane participă, în ziua de duminică, 12 mai, la prima din cele cinci campanii de ecologizare a malurilor apelor...
Ultima oră
Pe aceeași temă