11.4 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialExpoziția Electronic Entertainment: Microsoft țintește gamerii

Expoziția Electronic Entertainment: Microsoft țintește gamerii

La deschiderea extravagantei expoziții anuale E3, în timpul unui conferințe de presă Xbox au fost dezvăluite noi blockbustere și conținut exclusiv ispititor.

Salva de deschidere a celor de la Microsoft în lupta pentru a dominația E3-ului și revigorarea vânzărilor de Xbox One a fost contraatacată de Sony, care a avut propriul său eveniment în care au vorbit depre titluri de jocuri planificate pentru PlayStation 4.

Gigantul tehnologic american a anunțat lansarea pe piață mai târziu în acest an a noului lor joc din cunoscuta serie de science fiction "Halo": "Halo: The Master Chief Collection"; și a altor câteva titlui noi: "Sunset Overdrive," "Forza Horizon 2," "Fable Legends" și "Dance Central Spotlight."

"Vrem să aducem experiențe uimitoare, să bucurăm milioane de fani înflăcărați ai Xbox-ului și să definim noua generație de jocuri" a declarat Phil Spencer, șeful diviziei de Xbox." Scopul nostru este să facem Xbox One cea mai bună consolă a acestei generaţii".

Microsoft s-a întors la discuţia despre jocuri după ce a subliniat că Xbox evoluează într-un centru de divertisment multifuncţional pentru filme, televiziune, muzică şi multe altele.

"Până la urmă lucrul care vinde consolele de jocuri sunt marile jocuri de tip blockbuster." a precizat managerul Phoenix Online Studios și analistul de strategie, Scott Steinberg.

Cea mai importantă carte jucată de Microsoft a fost colecția "Halo Master Chief" pentru Xbox One care conține o serie de acțiune live bazată pe franciză și produsă în colaborare cu regizorul Ridley Scott. Seria "Halo Nightfall" vine în serviciul Xbox Live pentru jocuri on-line și conținut digital, potrivit Microsoft.

"Acum, jucătorii pot experimenta intreaga poveste Halo, doar pe Xbox One", a spus Spencer despre colecție.

Sony vine la E3 cu un avantaj anul acesta, consola lor PS4 fiind mult mai bine vândută decât Xbox One de când a intrat pe piață în luna noiembrie.

Cele două companii încearcă să convingă lumea să le cumpere consolele făcând unele funcții de joc disponibile doar pe consolele lor.

Cele mai citite

10 Mai – adevărata sărbătoare națională

Să sfârâie grătarele, micii să fie bine rumeniți, să cânte lăutarii! Acestea au fost imperativele Zilei de 9 Mai - Ziua Europei, cinstită, ieri,...

Putin a vrut să guste din Europa, de ziua ei, dar a rămas doar cu oastea, a Ungariei, într-o măsea

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Zilei Europei / Ziua Victoriei, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a vrut să guste din Bătrânul Continent și...

10 Mai – adevărata sărbătoare națională

Să sfârâie grătarele, micii să fie bine rumeniți, să cânte lăutarii! Acestea au fost imperativele Zilei de 9 Mai - Ziua Europei, cinstită, ieri,...
Ultima oră
Pe aceeași temă