7.2 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialFacebook a lansat o aplicaţie destinată celebrităţilor

Facebook a lansat o aplicaţie destinată celebrităţilor

 

Aplicaţia „Mentions“ de pe Facebook este disponibilă doar pentru celebrităţile şi persoanele publice cu pagini verificate. Actorii, atleţii, muzicienii şi alte personalităţi pot să comunice astfel cu fanii lor, informează dailymail.co.uk, preluată de Mediafax. Momentan, aplicaţia este disponibilă doar persoanelor cu pagini verificate din Statele Unite ale Americii care folosesc sistemul de operare iOS.

Ideea acestei aplicaţii e ca celebrităţile să poată comunica mai uşor cu fanii lor de pe Facebook, în condiţiile în care au o imagine mai clară despre cine discută despre ele. De asemenea, cu ajutorul acestei aplicaţii, utilizatorii pot susţine sesiuni în direct de întrebări şi răspunsuri.

Pagina „Mentions” le permite celebrităţilor să fie la curent cu persoanele care le urmăresc activitatea şi postările în care sunt menţionate pe Facebook. „Mentions” arată şi se comportă ca o aplicaţie de bază a reţelei de socializare Facebook, dar a fost creată în special pentru a le permite utilizatorilor să vadă ce spun fanii lor despre ei.

„Aproximativ 800 de milioane de oameni sunt conectaţi cu persoane publice pe Facebook şi interacţionează cu atleţi, muzicieni, actori şi alte personalităţi care sunt importante pentru ei”, au spus reprezentanţii Facebook”.

De la a-i aplauda pe jucătorii de la Cupa Mondială la a verifica noutăţile postate de celebrităţile preferate, sunt peste un miliard de interacţiuni între persoanele publice şi fanii lor, pe Facebook, în fiecare săptămână. Vrem să facem aceste interacţiuni şi mai bune”, mai spun reprezentanţii Facebook. 

Cele mai citite

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...
Ultima oră
Pe aceeași temă