9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialGALERIE FOTO: Cum arată primul smartphone românesc de lux

GALERIE FOTO: Cum arată primul smartphone românesc de lux

Allview a lansat la Barcelona primul smartphone românesc de lux, X2 Soul Pro. Acesta este un telefon din categoria super slim, cu o grosime de doar 5,5 mm, construit integral dintr-un aliaj metalic bazat pe aluminiu și magneziu și acoperit cu sticlă rezistență la șocuri și zgârieturi, se arată pe site-ul oficial al companiei.

Bateria de 2700 mAh, pe ultima tehnologie SDI garantează minim 13 ore în convorbiri și utilizate consecutivă pe internet și trafic de date și până la 11 zile în stand-by.

 X2 Soul Pro este un smartphone cu un display de 5,2 inch și o rezoluție Full HD (1980×1020), plus o densitate a pixelilor de 424ppi. Pentru prima oară, Allview a folosit amplificatorul NXP și sistemul DTS pentru o acustică integrată și un sunet clar și imersiv.

Camera principală de 13MP model Sony IMX214 cu 6 lentile și cea pentru selfie-uri de 8MP, vin cu o serie de funcții intuitive precum Magic Focus, Tracks, Best Face, Best Image și Eraser.

Telefonul ascunde un procesor Octa Core pe 64-biți pe platformă MediaTEK de 1,7 GHz, 2 GB memorie RAM DDR3 și ultimul Android 5.0, Lollipop. Procesorul grafic Mali-T760 MP2 are frecvența de 700MHz iar telefonul este capabil în rețeaua 4G LTE de viteze de transfer de date cu viteze maxime de până la 150 MB/s.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă