12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialCum să-ți găsești jumătatea cu smartphone-ul: Top 7 cele mai populare aplicații...

Cum să-ți găsești jumătatea cu smartphone-ul: Top 7 cele mai populare aplicații de dating

Facebook a ajuns la opt milioane de conturi în România, potrivit unei analize Facebrands. Numărul utilizatorilor a crescut cu 5% de la începutul anului iar paginile speciale au crescut și ele cu 3,4 %. Mai mult decât atât, până la finalul lui 2014, în România erau înregistrate 7,5 milioane de smartphone-uri, ceea ce s-ar traduce că toate telefoanele inteligente au aplicația de Facebook instalată, potrivit agenției Today’s. În aceste condiții, era normal să apară în Apple Store și Google play aplicații pentru un segment special de piață – oamenii singuri. România liberă a accesat mai multe aplicații de dating pentru Android și iPhone și am alcătuit un Top 7.

COMPATIBLE PARTNERS

Aplicaţia Compatible Partners are peste 5.000 de like-uri și tot atâtea conturi cu profiluri personale pe care le poţi vizita, precum si chestionare referitoare la aşteptările tale de la partenerul ideal. Când incepi să discuţi cu cineva, aplicaţia îţi spune care sunt acele puncte în care puteţi rezona.

OK Cupid

OkCupid este o aplicație care adresează mai multe întrebări utilizatorilor, apoi face calcule matematice simple şi îţi arată cine este cel mai compatibil cu personalitatea, gusturile şi temperamentul tău. Interesant este că OkCupid filtrează utilizatorii care locuiesc în promixitatea ta şi le trimite câte o notă informativă despre tine, anuntându-i că ai putea fi jumătatea lor. Ok Cupid are în jur de 60.000 de like-uri și de conturi asociate în România.

TAGGED

Aplicaţia Tagged îţi oferă un mix interesant de oportunităţi de a lega prietenii şi de a flirta cu diverşi utilizatori, nu doar discutând pur şi simplu, ci şi folosindu-te de o componentă de gaming. TAGGED are aproape 400.000 de like-uri în România și conturi asociate acestui număr.

CITEȘTE ȘI: Aplicația care detronează FACEBOOK

BADOO

Badoo este una dintre cele mai populare aplicații de dating din România și se află pe locul doi în topul preferințelor. Are peste 9 milioane de utilizatori și tot atâtea  like-uri pe Facebook, asta înseamnă că o parte dintre ele nici măcar nu sunt din România. Se descarcă gratuit atât de pe Google Play și Apple Store, dar, dacă vrei să ai șanse reale și vizibilitate, ai nevoie de credite. 

Orice optimizare și customizare a contului te costă cel puțin 100 de credite. Vrei să ai vizibilitate, să poți să-ți selectezi poza preferată, să ai acces la informații personale ale persoanelor care ți-au trezit interesul, ai nevoie de update-ul numit Superputeri. Aplicația se partajează cu cele mai importante rețele sociale precum Facebook, Twitter, Instagram și Google plus și colectează fotografii din mai multe baze de date concomitant.  Ceea ce este interesant este faptul că n-ai nevoie neapărat de cont bancar sau Paypal ca să plătești.

Mai mult decât atât, dacă ai abonament, nu e nevoie să fii taxat imediat cum se întâmplă la cei care au cartelă. Poți plăti când se generează următoarea factură. Badoo are încorporat senzorul de proximitate GPS și poți vedea în timp real poziția geografică a celui care care conversezi.

CITEȘTE ȘI: Care sunt domeniile cu cele mai multe pagini pe facebook

TINDER

Are 12 milioane de utilizatori în România și se află pe primul loc. Este gratuită atâta timp cât ești de acord să nu trimiți mai mult de 50 de cereri de prietenie pe zi. Aplicația se instalează ușor, e compatibilă cu orice smartphone, chiar și cu cele dual core și se customizează ușor. Practic, userul are controlul total asupra filtrelor cu privire la vârsta posibilelor pretendente cât și aria lor de proximitate.

Din păcate, atunci când o activezi, tu nu știi ce persoane sunt online sau offline și nici dacă cele cărora tu le-ai dat like ți-au dat și ele sau te-au respins. Singura șansă de conexiune este atunci când sunt ambii parteneri online și își dau like. Doar atunci pot începe o conversație. Contul se sincronizează cu Facebook și îți poți customiza profilul și fotografiile pe care vrei să le afișezi fără niciun cost.

PlentyOfFish (POF)

Deși este mai puțin cunoscută în România, aplicația are peste 23 de milioane de conturi în lumea întreagă și peste 50.000 noi conturi se deschid în fiecare zi. În România POF are în jur de 200.000 de like-uri.

MATCH

Are peste 35 de milioane de conturi și este cea mai populară aplicație de dating la nivel mondial. În România are în jur de 800.000 de like-uri.

CITEȘTE ȘI: Ce se ascunde în spatele motivului cuplurilor care-și fac publică relația pe facebook

Cele mai citite

Avioane de vânătoare israeliene au lovit ținte ale Hezbollah în estul Libanului

Forțele aeriene israeliene au declarat miercuri că avioanele lor de vânătoare au lovit infrastructura Hezbollah la nord de Baalbek, în estul Libanului, potrivit Reuters,...

Evenimente de amploare la Washington pentru sărbătorirea a 20 de ani de la aderarea României la NATO

România va sărbători, la Washington, 20 de ani de la aderarea la NATO printr-un concert extraordinar care va avea loc la celebrul Andrew W....

Evită cele mai comune greșeli în deparazitarea internă a câinilor!

Sfaturile utile pentru o deparazitare cât mai eficientă a animalelor de companie Deparazitarea internă este o parte esențială a îngrijirii câinilor - aceasta contribuie la...
Ultima oră
Pe aceeași temă